ΑρχικήΑνακοινώσειςΑύριο στις 14:30 η συνάντηση ΟΙΕΛΕ με την Επιθεώρηση Εργασίας και το...

Αύριο στις 14:30 η συνάντηση ΟΙΕΛΕ με την Επιθεώρηση Εργασίας και το Συνήγορο του Παιδιού για το κρίσιμο ζήτημα υγιεινής και ασφάλειας στα summer camps

- Advertisement -spot_img

Η διοίκηση της Επιθεώρησης Εργασίας και ο Συνήγορος του Παιδιού ανταποκρίθηκαν στην χθεσινή επιστολή της ΟΙΕΛΕ με θέμα την ανεξέλεγκτη κατάσταση στο χώρο των summer camps που διοργανώνουν μονάδες ιδιωτικής εκπαίδευσης και τους μεγάλους κινδύνους υγιεινής και ασφάλειας για χιλιάδες παιδιά και εργαζόμενους. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί αύριο στην έδρα της Επιθεώρησης Εργασίας στις 14:30.

Η ΟΙΕΛΕ θα προσέλθει στη συνάντηση με συγκεκριμένες προτάσεις για στοχευμένους ελέγχους στο πεδίο των ανεξέλεγκτων summer camps, για την ενίσχυση της εποπτείας στον αρρύθμιστο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης και  για τη θέσπιση ρυθμιστικού πλαισίου για απολύτως αρρύθμιστες μέχρι σήμερα δομές (summer camps, Κέντρα Μελέτης). Η υγεία και η ασφάλεια χιλιάδων παιδιών και εργαζόμενων θα πρέπει είναι προτεραιότητα σε κάθε ευνομούμενη πολιτεία.

Αμέσως μετά τη συνάντηση θα εκδοθεί ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

Μεγάλη έκταση πήρε στα ΜΜΕ η πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας

Η είδηση για την επιστολή της ΟΙΕΛΕ με την οποία απευθύναμε αίτημα συνάντησης στην Επιθεώρηση Εργασίας και στο Συνήγορο του Παιδιού για το κρίσιμο ζήτημα των summer camps, «έπαιξε» δυνατά στα ΜΜΕ. Παραθέτουμε κάποιες χαρακτηριστικές αναφορές:

Alfavita

Dikaiologitika

Newsbreak

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img