ΑρχικήΑνακοινώσειςΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ:...

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ: «ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ» ΤΟΝΙΣΕ Ο κ. ΜΠΑΛΤΑΣ

- Advertisement -spot_img

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι ο Πρόεδρος του ΣΙΕΙΕ ψεύδεται και μάλιστα δημόσια. Σε σημερινές του δηλώσεις στην ιστοσελίδα esos.gr εξέφρασε «την πικρία του» που ο Υπουργός Παιδείας δεν τον δέχεται, ενώ βλέπει μόνο την ΟΙΕΛΕ. Απέδωσε μάλιστα τη στάση αυτή του Υπουργού σε ιδεολογική εμπάθεια.

Σε σχετική ερώτηση που απευθύναμε στον Υπουργό Παιδείας, καθώς τονίστηκε από την ΟΙΕΛΕ η αναγκαιότητα για διάλογο με τους κοινωνικούς φορείς, ο κ. Μπαλτάς δεν έκρυψε την έκπληξή του, αναφέροντας ότι έχει γίνει συνάντηση με τους εκπροσώπους του ΣΙΕΙΕ!

Θα έπρεπε να γνωρίζει ο αγαπητός Πρόεδρος του Συνδέσμου ότι τα ψεύδη στο δημόσιο διάλογο δεν ωφελούν και καταρρακώνουν την αξιοπιστία του φορέα που εκπροσωπεί. Όλοι, πλέον, ακόμη και άνθρωποι που διάκεινται φιλικότερα προς το Σύνδεσμο των ιδιοκτητών, έχουν αντιληφθεί πως τα κλασικά επιχειρήματα που χρησιμοποιεί τον τελευταίο καιρό (με το νέο νόμο απαγορεύονται οι δράσεις στα ιδιωτικά σχολεία, η ΟΙΕΛΕ έχει καταστατικό σκοπό την …κατάργηση της ιδιωτικής εκπαίδευσης, το Υπουργείο αρνείται το διάλογο μαζί μας) είναι προπαγανδιστικά, ψευδή και στερούνται σοβαρότητας.

Προτείνουμε στον Πρόεδρο και στο ΔΣ του Συνδέσμου, να αναζητήσουν έναν πιο σύγχρονο, παραγωγικό, επιστημονικά έγκυρο δημόσιο λόγο αντί του συντεχνιακού, καφενειακού τύπου συνδικαλισμού στον οποίο προσφεύγουν το τελευταίο διάστημα. Αυτό θα ήταν χρήσιμο για το καλό της εκπαίδευσης ευρύτερα.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img