ΑρχικήΑνακοινώσειςΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ – ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ esos.gr ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ...

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ – ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ esos.gr ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ-ΠΛΑΣΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

- Advertisement -spot_img

Μεγάλη δικαίωση μετά από πολυετή αγώνα για την ΟΙΕΛΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπαιδευτικής ιστοσελίδας esos.gr, το Υπουργείο Παιδείας ετοιμάζεται να διενεργήσει επανεξέταση για τους 2.500 περίπου κατόχους παράνομων και πλαστών τίτλων σπουδών από ιδιωτικούς φορείς εκπαίδευσης. Αν η πληροφορία επαληθευτεί, θα πρόκειται για ένα ισχυρό χτύπημα εναντίον της χρόνιας αδιαφάνειας και αναξιοκρατίας, καθώς τερματίζεται το άθλιο φαινόμενο του διορισμού στο Δημόσιο ανθρώπων με παράνομους τίτλους σπουδών.

Η ΟΙΕΛΕ τις προηγούμενες ημέρες έδωσε στη δημοσιότητα σημαντικά στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία τουλάχιστον 20 κάτοχοι παράνομων-πλαστών τίτλων βρίσκονται σε λίστα διοριστέων του ΑΣΕΠ και η πρόσληψή τους στο Δημόσιο ήταν θέμα ημερών. Η Ομοσπονδία ενημέρωσε με επιστολές της για το ζήτημα τον Αναπληρωτή Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Βερναρδάκη και τον ΑΣΕΠ. Χθες δώσαμε στη δημοσιότητα την ιστορία ενός υποψήφιου για το διαγωνισμό με υψηλά προσόντα που έμεινε εκτός, λόγω της ύπαρξης στη λίστα κατόχων παράνομων τίτλων.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας κρατούμε ενήμερους.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img