ΑρχικήΑνακοινώσειςΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ Μ.ΚΟΥΡΟΥΤΟΥ «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ»:ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ...

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ Μ.ΚΟΥΡΟΥΤΟΥ «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ»:ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ

- Advertisement -spot_img

Ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ Μ.Κουρουτός φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του δημοσιογράφου Κ. Αρβανίτη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας αναφέρθηκε στις θετικές πλευρές της νομοθετικής ρύθμισης για την ιδιωτική εκπαίδευση λέγοντας ότι επιτέλους, μετά από πολλά χρόνια, μπαίνει τάξη στο χώρο. Καταπολεμάται η μαύρη και αδήλωτη εργασία σε ιδιωτικά σχολεία, φροντιστήρια και ΚΞΓ, δίνεται χτύπημα στη φοροδιαφυγή και μπαίνει φραγμός σε σοβαρές παρανομίες που αλλοιώνουν το εκπαιδευτικό αγαθό.
Ταυτόχρονα επισήμανε το βρώμικο επικοινωνιακό πόλεμο που έχουν εξαπολύσει ορισμένοι σχολάρχες και κατευθυνόμενα ΜΜΕ εναντίον της ψήφισης της συγκεκριμένης ρύθμισης, με σκοπό τη συνέχιση συνθηκών ανομίας και ασυδοσίας στην ιδιωτική εκπαίδευση.
Ακούστε εδώ το ηχητικό απόσπασμα της συνέντευξης του Προέδρου της ΟΙΕΛΕ (http://www.stokokkino.gr/article/1000000000029058/M-Kouroutos-Telos-sti-mauri-ergasia-ti-forodiafugi-kai-ti-diaploki-stin-idiotiki-ekpaideusi)

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img