ΑρχικήΕιδήσειςΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ: ΥΠΑΙΤΙΕΣ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ...

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ: ΥΠΑΙΤΙΕΣ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤ’ΕΘΙΜΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΤΡΥΦΩΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ

- Advertisement -spot_img

Μετά από την έντονη αντίδραση γονέων και εκπαιδευτικών σχετικά με την απόφαση των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης να μην κλείσουν τα σχολεία την ημέρα εορτασμού του πολιούχου του Δήμου Παλλήνης Αγ. Τρύφωνα, η Ομοσπονδία απέστειλε ερωτήματα τόσο στις Διευθύνσεις όσο και στο δήμαρχο. Οι Διευθύνσεις ανέφεραν πως η απόφασή τους εδράζεται σε έγγραφο του Δήμου.

Όμως ο Δήμαρχος Παλλήνης απάντησε άμεσα στο έγγραφο της Ομοσπονδίας, αναφέροντας ότι η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τις Διευθύνσεις, καθώς, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, για πρώτη φορά τήρησαν την τυπική πλευρά ου νόμου και κατάργησαν την κατ’ έθιμο καθιερωμένη αργία. Με ανακοίνωσή του το παράρτημα του ΣΙΕΛ στα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα παρατηρεί επίσης ότι η απόφαση των δύο Διευθυντών Εκπαίδευσης που έχουν πολύχρονη θητεία στην Ανατολική Αττική, άρα γνωρίζουν τι ισχύει κάθε χρόνο, είναι «ανεξήγητη».

Διαβάστε εδώ την απάντηση του Δημάρχου Παλλήνης για το ζήτημα.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img