ΑρχικήΑνακοινώσειςΕυχαριστήρια ανακοίνωση του ΕΠΑΛ TEENS Χίου για τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών του...

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΕΠΑΛ TEENS Χίου για τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών του στο πρόγραμμα CERN

- Advertisement -spot_img

Με συγκίνηση λάβαμε γνώση ευχαριστήριας ανακοίνωσης από το μη κερδοσκοπικό ΕΠΑΛ Χίου TEENS που εξειδικικεύεται στα επαγγέλματα της ναυτιλίας, για τη συμμετοχή δύο εκπαιδευτικών του στο Πρόγραμμα CERN 2022.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

Οι καθηγητές του Teens, Μιχάλης Ξυνός και Άννα Κουτσαντωνάκη συμμετείχαν στο Εκπαιδευτικό – Επιμορφωτικό Πρόγραμμα «CERN 2022» που συνδιοργάνωσαν το ΚΑΝΕΠ της ΓΣΕΕ, η ΟΙΕΛΕ και το CERN, με χρηματοδότησή τους από τον Όμιλο TSAKOS. Το σχολείο μας με συμμετοχή σε διαρκείς επιμορφωτικές εκδηλώσεις καινοτομεί εκπαιδευτικά και ενισχύει εμπράκτως το επαγγελματικό προφίλ των εκπαιδευτικών. Ευχαριστούμε θερμά τον Δρ. Φυσικής, Στράτο Γεωργουδή, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής του προγράμματος, τον Πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ, Γιώργο Χριστόπουλο και τον Δρ. Φυσικής, Μιχάλη Κορατζίνο για τη φιλοξενία και τη διάλεξή του στο ερευνητικό κέντρο στη Γενεύη.

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες στο TEENS, εμείς ευχαριστούμε για τα ευγενικά σας λόγια και. κυρίως, για την οικονομική ενίσχυση του προγράμματος. Τόσο εσείς όσο και τα υπόλοιπα ιδιωτικά σχολεία που συνέδραμαν την προσπάθειά μας απέδειξαν ότι η κοινή προσπάθεια για την ενίσχυση του επαγγελματικού προφίλ των ιδιωτικών εκπαιδευτικών, για επιμόρφωση και κατάρτιση, μπορούν να αποφέρουν καρπούς!

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img