ΑρχικήΑνακοινώσειςΕκλογές 2023: Κλειστά όλα τα σχολεία της χώρας, δημόσια και ιδιωτικά, την...

Εκλογές 2023: Κλειστά όλα τα σχολεία της χώρας, δημόσια και ιδιωτικά, την Παρασκευή 19 και τη Δευτέρα 22 Μαΐου

- Advertisement -spot_img

Επειδή υπάρχουν πολλά ερωτήματα συναδέλφων, ενημερώνουμε πως, σύμφωνα με σημερινή εγκύκλιο που εξέδωσε το ΥΠΑΙΘ, όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας, δημόσια και ιδιωτικά, θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 19 και τη Δευτέρα 22 Μαΐου. Επειδή είναι βέβαιο (καθώς ήδη έχουμε κάποιες καταγγελίες) πως ορισμένα ιδιωτικά σχολεία θα επιχειρήσουν να παραβιάσουν τη νομιμότητα, καλούμε τους συναδέλφους ανώνυμα να μας ενημερώνουν σχετικά.

Η εγκύκλιος του ΥΠΑΙΘ αναφέρει:

“Σας γνωρίζουμε ότι, λόγω της διενέργειας των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαΐου 2023, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας δε θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023 και τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2023, για τη διευκόλυνση της λειτουργίας των εκλογικών κέντρων, καθώς και τη μετακίνηση των εκλογέων στις περιφέρειες στις οποίες ψηφίζουν.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων, που έχουν οριστεί ως καταστήματα ψηφοφορίας, να παραδώσουν το πρωί της Παρασκευής 19 Μαΐου 2023 τις σχολικές αίθουσες στις κατά τόπους δημοτικές αρχές, ώστε να γίνει έγκαιρα η διαμόρφωση των αιθουσών και των χώρων που θα χρησιμοποιηθούν στις εκλογές.”

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img