ΑρχικήΑνακοινώσειςΕΚΛΟΓΕΣ ΣΙΕΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΙΕΛΕ: ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΙ...

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΙΕΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΙΕΛΕ: ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ

- Advertisement -spot_img

Την Τρίτη, 24/11, ξεκινούν οι κρίσιμες εκλογές του μεγαλύτερου σωματείου ιδιωτικών εκπαιδευτικών στη χώρα, του ΣΙΕΛ Αττικής, για την εκλογή αντιπροσώπων στο Συνέδριο της ΟΙΕΛΕ.

Όλοι γνωρίζουμε ότι όσο πιο δυνατό είναι ένα εργατικό σωματείο, τόσο πιο ισχυρή η διαπραγματευτική του ισχύς και η δυνατότητα της κοινωνικής του παρέμβασης. Ένας εμφανής τρόπος μέτρησης της δύναμης ενός συνδικάτου, πέρα από την ενεργό δραστηριοποίηση στην καθημερινή ζωή του και στις κινητοποιήσεις, είναι η συμμετοχή των μελών του στις εκλογικές διαδικασίες.

Αυτός είναι ο βασικός λόγος που καθιστά τη συμμετοχή όλων στις εκλογές του ΣΙΕΛ αναγκαία. Όσο περισσότερα είναι τα μέλη που θα ψηφίσουν στις εκλογές, τόσο δυναμώνει η φωνή της ΟΙΕΛΕ για το επόμενο κρίσιμο διάστημα που θα παιχτούν πολλά…

Ήδη καταφέραμε, με τη συστηματική μας παρέμβαση στην κυβέρνηση, στα ΜΜΕ και με την έκδοση ερευνών, να συμβάλλουμε αποφασιστικά στην κατάργηση του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση. Αυτό συνέβη, γιατί η Ομοσπονδία ζει, υπάρχει, παρεμβαίνει.

Τώρα έρχεται ακόμα μεγαλύτερη μάχη. Η επιστροφή των ιδιωτικών εκπαιδευτικών στην εποπτεία του Υπουργείου Παιδείας, η κατάργηση της νομοθετικής απορρύθμισης που διέλυσε τις εργασιακές μας σχέσεις, η επανάκτηση της αξιοπρέπειάς μας ως λειτουργών της εκπαίδευσης, η αποκατάσταση του ρόλου των σχολείων ως κέντρων αγωγής και πολιτισμού που παρέχουν δημόσιο αγαθό.

Στη μάχη αυτή δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Συμμετέχουμε όλοι στις εκλογές.Δυναμώνουμε την ΟΙΕΛΕ και το σωματείο. Δυναμώνουμε την ελπίδα για τον κλάδο μας, για την εκπαίδευση.

Το πρόγραμμα των εκλογών

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img