ΑρχικήΑνακοινώσειςΕκλογές ΣΙΕΛΒΕ: Εντυπωσιακή η συμμετοχή των συναδέλφων, ισχυρό μήνυμα ενότητας και προοπτικής

Εκλογές ΣΙΕΛΒΕ: Εντυπωσιακή η συμμετοχή των συναδέλφων, ισχυρό μήνυμα ενότητας και προοπτικής

- Advertisement -spot_img

Εντυπωσιακή η συμμετοχή των ιδιωτικών εκπαιδευτικών στις εκλογές του ΣΙΕΛΒΕ, του σωματείου μας στη Βόρεια Ελλάδα, που ολοκληρώθηκαν σήμερα. 413 εκπαιδευτικοί  προσήλθαν στις κάλπες διατηρώντας τον αριθμό συμμετοχής στα ίδια επίπεδα με αυτά των εκλογών του 2019, παρά τις σημαντικές αντιξοότητες: την πανδημία (που μάλιστα επελαύνει σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα) και τις συνθήκες ακραίας ανασφάλειας που κυριαρχούν πλέον στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Φαίνεται, όμως, ότι ο κλάδος δεν τρομοκρατείται και δεν πτοείται. Αντιθέτως, συνεχίζει να δίνει τη μάχη με ενότητα και αποφασιστικότητα, προσβλέποντας με αισιοδοξία στο μέλλον. Ένα μέλλον που προβλέπεται λαμπρό, καθώς το πλέον ηχηρό μήνυμα των εκλογών, πέραν της μεγάλης συμμετοχής, ήταν η εγγραφή δεκάδων νέων συναδέλφων στο σύλλογο.

Οι εκλογές του ΣΙΕΛΒΕ έδωσαν ισχυρό μήνυμα σε όσους πόνταραν στην αποδυνάμωση των σωματείων μας και της ΟΙΕΛΕ. Ας το πάρουν απόφαση. Δεν μας λύγισαν το 2010, δεν τα κατάφεραν το 2014, δεν θα το επιτύχουν ούτε τώρα. Οι δυσκολίες μας κάνουν πιο αποφασισμένους, πιο δυνατούς.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img