ΑρχικήΑνακοινώσειςΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΙΟΝΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ: ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ, ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ...

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΙΟΝΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ: ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ, ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ

- Advertisement -spot_img

Νικηφόρα απέβη η πρώτη, ίσως, οργανωμένη κινητοποίηση εργαζόμενων σε διαδικτυακό περιβάλλον στη χώρα μας. Οι εκπαιδευτικοί της Ιονίου Σχολής που εν μέσω της υγειονομικής κρίσης εργάζονταν εξ αποστάσεως, πέτυχαν μια σπουδαία νίκη, κατορθώνοντας την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων τους από την εργοδοτική πλευρά.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι στην απεργιακή κινητοποίηση συμμετείχε άνω του 90% των εκπαιδευτικών, παρά τις πιέσεις που ασκήθηκαν από στελέχη της Διοίκησης. Η μεγάλη αυτή επιτυχία των συναδέλφων μας που οργανώθηκε υποδειγματικά από το παράρτημα του ΣΙΕΛ στο εν λόγω εκπαιδευτήριο και στηρίχθηκε από τα ΔΣ ΟΙΕΛΕ και ΣΙΕΛ αποδεικνύει ότι ακόμη και στην πιο δύσκολη συγκυρία, όταν ένας αγώνας είναι μαζικός και συγκροτημένος, έχει αποτελέσματα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση που εξέδωσε το παράρτημα του ΣΙΕΛ στην Ιόνιο μετά την τηλε-συνέλευση των εκπαιδευτικών:

 

Προς το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΙΕΛ Αθήνας

Κοινοποίηση: ΔΣ της ΟΙΕΛ

 

Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Σάββατο 4/4/2020 πραγματοποιήθηκε τηλε-συνέλευση των Εκπαιδευτικών της Ιονίου Σχολής. Στην συνέλευση αποφασίστηκε ομόφωνα ότι ύστερα από την πλήρη ικανοποίηση των αιτημάτων μας εκ μέρους της Διεύθυνσης της Ιονίου Σχολής, η κινητοποίηση των Εκπαιδευτικών σταματά και από την Δευτέρα 6/4 επιστρέφουμε στα εξ αποστάσεως μαθήματα.

Επιθυμούμε να τονίσουμε την συντριπτική συμμετοχή των συναδέλφων η οποία, παρά τις πιέσεις που ασκήθηκαν από στελέχη της Διεύθυνσης, ξεπέρασε το 90%!

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τα Διοικητικά Συμβούλια της Ο.Ι.Ε.Λ.Ε. και του Σ.Ι.Ε.Λ. για την συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα μας.

 

 

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος του ΣΙΕΛ Ιονίου Σχολής

Κ. Γεωργακόπουλος

Κ. Σαμαρτζής

Κ. Γκουσιάρης

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img