ΑρχικήΑνακοινώσειςΕΚΡΗΞΗ ΧΑΡΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ...

ΕΚΡΗΞΗ ΧΑΡΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ κ. ΖΩΗΣ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΙΕΠ!

- Advertisement -spot_img

Ουρανομήκεις πανηγυρισμοί σε ολόκληρο τον χώρος της ιδιωτικής εκπαίδευσης (ιδιοκτήτες, οδηγούς σχολικών λεωφορείων και ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς, ιδίως όσους υπηρετούν σε συγκεκριμένο ιδιωτικό  σχολείο της Ανατολικής Αττικής…) προκάλεσε η είδηση ότι, μετά την επιλογή του κ. Γ. Αντωνίου ως Προέδρου του ΙΕΠ, το ΔΣ του Ινστιτούτου συμπληρώθηκε επιτυχώς με την τοποθέτηση της κας Ζωής Γείτονα, εκπαιδευτικού και Αντιπροέδρου ιδιωτικού σχολείου, ως τακτικού μέλους.

Είναι απολύτως βέβαιο ότι τώρα με την επιλογή της ηγετικής αυτής μορφής από το  χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης (όπως τουλάχιστον μας πληροφορεί το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας) το δημόσιο και κοινωνικό αγαθό της παιδείας βρίσκεται σε ασφαλή χέρια και ότι όλα τα προβλήματα θα επιλυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Τις επόμενες ημέρες η ΟΙΕΛΕ θα δώσει στη δημοσιότητα τις πληροφορίες για το πλούσιο διδακτικό έργο της κας Ζωής Γείτονα, για τις αξεπέραστες ικανότητές της στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και για τη σοφή διοικητική καθοδήγηση του σχολείου του οποίου τυγχάνει Αντιπρόεδρος, ώστε όλοι οι πολίτες να πανηγυρίσουν μαζί με εμάς για την επιλογή της σ’ αυτό το νευραλγικό πόστο.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img