ΑρχικήΑνακοινώσειςΈκτακτο: Κατατέθηκαν χρήματα σε λογαριασμούς ιδιωτικών εκπαιδευτικών σε υπηρεσιακή άδεια (άδειες ανατροφής-εκπαιδευτικές...

Έκτακτο: Κατατέθηκαν χρήματα σε λογαριασμούς ιδιωτικών εκπαιδευτικών σε υπηρεσιακή άδεια (άδειες ανατροφής-εκπαιδευτικές άδειες) – Να επικοινωνήσουν με την ΟΙΕΛΕ όσοι μένουν απλήρωτοι

- Advertisement -spot_img

Μετά από αναμονή πολλών μηνών και την αναγκαία παρέμβασή μας, λόγω της απαράδεκτης στάσης αδιαφορίας της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και διαφόρων προβλημάτων σε υπηρεσίες του Υπουργείου που η Ομοσπονδία μας έχει αναδείξει, κατατέθηκαν προ ολίγου από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς ιδιωτικών εκπαιδευτικών σε υπηρεσιακή άδεια (άδειες ανατροφής, εκπαιδευτικές άδειες).

Ωστόσο, όπως επισημάναμε σε προηγούμενη ανάρτηση, παρά τις τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλαν οι εκπρόσωποι της ΟΙΕΛΕ και ορισμένοι φιλότιμοι υπάλληλοι στο Υπουργείο Παιδείας, ένας αριθμός ιδιωτικών εκπαιδευτικών δεν πληρώθηκαν.

Προκειμένου να έχουμε μια εικόνα του ζητήματος και για να μπορέσουμε να παρέμβουμε ώστε να γίνουν οι πληρωμές όλων των συναδέλφων το Μάρτιο, παρακαλούμε να υπάρχει επικοινωνία με την ΟΙΕΛΕ των συναδέλφων που δεν πληρώθηκαν για να δούμε την περίπτωσή τους (αν έχουν όλα τα δικαιολογητικά, αν κάποια δικαιολογητικά χρειάζονται τροποποιήσεις). Επίσης, καλό είναι να μας ενημερώσουν οι συνάδελφοι που πληρώθηκαν πόσα μηνιάτικα έλαβαν στο λογαριασμό τους.

Μπορείτε να στείλετε μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, στο mail μας (oieleomospondia@gmail.com) με τίτλο «Μισθοδοσία ιδιωτικού εκπαιδευτικού σε υπηρεσιακή άδεια» ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά από Δευτέρα μετά τις 9 π.μ. στα 2105230819 και 2105238148.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img