ΑρχικήΑνακοινώσειςΕμμονικοί με τον Πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ, συνεχίζουν να υβρίζουν, να απειλούν και...

Εμμονικοί με τον Πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ, συνεχίζουν να υβρίζουν, να απειλούν και να συκοφαντούν οι (εναπομείναντες δύο) υπάλληλοι Μπαμπινιώτη

- Advertisement -spot_img

Γραφείο τύπου Μπαμπινιώτη  με μόνη αποστολή τη δημόσια εξύβριση του Προέδρου της ΟΙΕΛΕ έχουν στήσει οι δύο εναπομείναντες (από τους τρεις) «υπαλλήλους του μήνα» που έφτασαν σε τέτοιο σημείο τύφλωσης, ώστε στη δεύτερη συκοφαντική τους επιστολή να απαντούν στον Πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ για επιστολή που συνέταξαν και υπογράφουν άλλοι εκπρόσωποι του Προεδρείου!

Δεν φτάνει όμως μόνο αυτό. Ζητούν από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας να καταδώσει (!) ποιοι εκπαιδευτικοί μας ενημέρωσαν για το άθλιας έμπνευσης κείμενο το οποίο υποχρεώνονταν επί της ουσίας να υπογράψουν. (Επρόκειτο για κείμενο που, στη γραμμή Μπαμπινιώτη, όχι απλώς δεν ζητούσε κάθαρση, αλλά έκανε επίθεση στους καταγγέλλοντες και στα θύματα της σεξουαλικής βίας στα Αρσάκεια Σχολεία). Φαίνεται ότι είναι εθισμένοι σε τέτοιες αχαρακτήριστες πρακτικές που δεν τους κάνει εντύπωση να τις διατυπώνουν ακόμη και δημόσια.

Όσο για το ποιος υπαγορεύει την επιστολή, δεν θέλει πολλή φαντασία. Οι δυο συντάκτες υβρίζουν τον Πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ με τους ίδιους σχεδόν χαρακτηρισμούς της ανάρτησης του Μπαμπινιώτη (21/2) και εμφανίζονται «οργισμένοι» που ζητήθηκε η παραίτηση του αφεντικού τους. Αποκορύφωμα, φυσικά, υποτέλειας η ευγνωμοσύνη που εκφράζουν στην ηγεσία της Φ.Ε. που τους έσωσε στα χρόνια της κρίσης (κόβοντας το μισθό τους κατά 35%…). Ας διαβάσουν, ωστόσο, τη σημερινή ανακοίνωση του Συλλόγου Καθηγητών των Αρσακείων Σχολείων. Ίσως καταλάβουν ποια είναι τα αισθήματα των συναδέλφων τους απέναντί τους και απέναντι στο θλιβερό τους ρόλο.

Θα το θεωρούσαμε πιο γενναίο, αν ο κ. Μπαμπινιώτης είχε το θάρρος να υπογράφει ο ίδιος τους λιβέλους του, αντί να βάζει τους υπαλλήλους του να εκτίθενται. Θα αναλάβει, άραγε, την ευθύνη των κειμένων, όταν οι υπάλληλοί του θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τις συκοφαντίες και ύβρεις κατά του Προέδρου της ΟΙΕΛΕ ενώπιον της δικαιοσύνης;

Εκ του Προεδρείου της ΟΙΕΛΕ

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img