ΑρχικήΕιδήσειςΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

- Advertisement -spot_img

Το Δ.Σ. του ΣΙΕΛ Αθήνας οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους για τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδιακασία ΟΙΕΛΕ-ΣΙΕΛ και για την συσπείρωσή τους γύρω από το σωματείο μας και την Ομοσπονδία.

Η πέρα από κάθε αισιόδοξη συμμετοχή (με γνώμονα τις δεκάδες απολύσεις των τελευταίων ετών και το κλίμα πίεσης και φόβου που επικρατεί σε ορισμένα σχολεία ήταν η μαζικότερη των τελευταίων δεκαετιών) μας γεμίζει όλους με δύναμη και κουράγιο για τη δύσκολη περίοδο που έρχεται. Το επόμενο διάστημα θα κριθούν πολλά για τον κλάδο μας, τόσο για τις εργασιακές μας σχέσεις όσο και για το ευρύτερο θεσμικό πλαίσιο που θα διέπει την ιδιωτική εκπαίδευση.

Η πικρή πείρα των τελευταίων ετών έχει διδάξει όλους μας ότι τίποτε δεν πρόκειται να μας χαριστεί. Οσο πιο ενωμένοι και συσπειρωμένοι είμαστε γύρω από τον ΣΙΕΛ και την ΟΙΕΛΕ τόσο ισχυροποιούμε τη διεκδικητική μας δύναμη και το λόγο μας στην τράπεζα της κοινωνικής διαβούλευσης. Για το λόγο αυτό η επιτυχία της εκλογικής διαδικασίας ΟΙΕΛΕ-ΣΙΕΛ ήταν εξαιρετικά σημαντική.

Για μια ακόμη φορά σας ευχαριστούμε και καλούμε όλους σε επαγρύπνηση για τις κρίσιμες ημέρες που έρχονται.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img