ΑρχικήΑνακοινώσειςΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΕ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ...

ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΕ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΥΠΕΡΩΡΙΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ – ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ, ΑΡΑΓΕ, Ο κ. ΚΑΠΕΛΛΑΣ;

- Advertisement -spot_img

Οι καθυστερήσεις στην καταβολή αποδοχών στα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα τείνουν να λάβουν μόνιμο χαρακτήρα. Επίσης, δεν καταβάλλονται υπερωριακές αμοιβές για υπηρεσίες που παρέχουν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου εκτός ωρολογίου προγράμματος και ημερών λειτουργίας του σχολείου (αργίες, Σαββατοκύριακα), όπως προβλέπει η νομοθεσία.

Μετά από καταγγελία των εκπαιδευτικών του σχολείου, η ΟΙΕΛΕ απέστειλε χθες επιστολή προς τον Διευθυντή ΔΕ Ανατ. Αττικής κ. Καπέλλα, με την οποία του γνωστοποιεί την καταγγελία και του ζητά ενημέρωση για τις ενέργειες στις οποίες σκοπεύει να προβεί, προκειμένου να αποκατασταθεί η νομιμότητα και να τιμωρηθούν οι παραβάτες της νομοθεσίας.

Η Ομοσπονδία θα αναμείνει με ενδιαφέρον την ενημέρωση του Διευθυντή ΔΕ Ανατ. Αττικής. Ελπίζουμε αυτή τη φορά να μην υπάρξει εκ νέου αναπομπή του ζητήματος στο Υπουργείο Παιδείας, καθώς η νομοθεσία είναι σαφής και ο εκτελεστής της στα ιδιωτικά σχολεία της περιοχής είναι ο Διευθυντής Εκπαίδευσης.
Δείτε εδώ την επιστολή της ΟΙΕΛΕ

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img