ΑρχικήΑνακοινώσειςΕνημέρωση για το πρόγραμμα ΟΙΕΛΕ-ΚΑΝΕΠ-CERN: Καταληκτική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής η 23η...

Ενημέρωση για το πρόγραμμα ΟΙΕΛΕ-ΚΑΝΕΠ-CERN: Καταληκτική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής η 23η Ιανουαρίου

- Advertisement -spot_img

Όπως έχει ανακοινώσει η ΟΙΕΛΕ από τις 11 Νοεμβρίου 2021 (δείτε εδώ), η Ομοσπονδία μας μαζί με το ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ έχουν προχωρήσει σε μια ιστορική συνεργασία με το σημαντικότερο σε παγκόσμιο επίπεδο εργαστήριο Σύγχρονης Φυσικής, το περίφημο CERN (Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire). Προϊόν της συνεργασίας αυτής είναι η  συνδιοργάνωση του εκπαιδευτικού – επιμορφωτικού προγράμματος: «CERN 2022». Θυμίζουμε ότι το πρόγραμμα προβλέπει την επίσκεψη 25 ιδιωτικών εκπαιδευτικών στο CERN τον Απρίλιο του 2022.

Ήδη έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής σχεδόν διπλάσιος αριθμός ιδιωτικών εκπαιδευτικών. Προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία επιλογής των συναδέλφων που θα συμμετάσχουν, ενημερώνουμε ότι η σχετική φόρμα συμμετοχής θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την Κυριακή 23/1/2022. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει η διαδικασία επιλογής από την επιστημονική επιτροπή και θα ανακοινωθούν οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι που θα επιλεγούν, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία των διαδικτυακών σεμιναρίων πριν την επίσκεψη.

Ενημερώνουμε ότι στα σεμινάρια θα συμμετέχουν καταξιωμένοι επιστήμονες σε μία προσπάθεια γνωριμίας με τον χώρο της Φυσικής Στοιχειωδών Σωματιδίων και με το αντικείμενο έρευνας του CERN.

Παρακαλούμε τις ενδιαφερόμενες-ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την ημερομηνία που προαναφέραμε.

Δεν θα δοθεί καμία παράταση.

Επισημαίνουμε ότι το CERN δείχνει αυξημένη ευαισθησία σε θέματα ασφάλειας και Δημόσιας υγείας από την ίδρυσή του. Λόγω της COVID-19 πρέπει να τονισθεί ότι δεν επιτρέπει για κανένα λόγο επίσκεψη σε μη εμβολιασμένα άτομα. Επομένως οι υποψήφιοι να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα πρέπει να έχουν υπόψη τους τα παραπάνω.

 

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img