ΑρχικήΑνακοινώσειςΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Δ.Ε. ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑ...

ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Δ.Ε. ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣΗΣ ΣΤΑ ΕΚΠ. ΖΗΡΙΔΗ

- Advertisement -spot_img

Παρά το γεγονός της έκδοσης της Υ.Α. Φίλη που απαγορεύει ρητά οποιαδήποτε διαδικασία αξιολόγησης σε ιδιωτικό σχολείο, χωρίς την εποπτεία του Κράτους, τα Εκπαιδευτήρια ΖΗΡΙΔΗ συνεχίζουν την διαδικασία αυτή, ενώ ο Υπεύθυνος της «Αξιολόγησης», που δεν ανήκει καν στο διδακτικό προσωπικό, συνταξιούχος του δημοσίου κύριος Αντωνίου, όπως μας ενημέρωσαν συνάδελφοι, έκανε προκλητικές δηλώσεις ότι η απόφαση είναι παράνομη, δεν την εφαρμόζουμε και θα κριθεί στα δικαστήρια!

Δυστυχώς η Διεύθυνση Δ.Ε. Ανατολικής Αττικής μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει κανένα μέτρο για να σταματήσει η διαδικασία. Η ΟΙΕΛΕ απέστειλε σήμερα έγγραφο προς τον Διευθυντή Δ.Ε. Ανατολικής Αττικής ζητώντας του να εφαρμόσει επιτέλους τη νομοθεσία και επιπλέον να απομακρύνει από το σχολείο τον εξωθεσμικό παράγοντα που, αν και συνταξιούχος του δημοσίου, έχει παρανόμως «προσληφθεί» για να διεξάγει την εσωτερική αξιολόγηση.

Δείτε εδώ το κείμενο της ΟΙΕΛΕ.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img