ΑρχικήΑνακοινώσειςΕντυπωσιακή, κατά σχεδόν 20%, αύξηση της συμμετοχής στις εκλογές του ΣΙΕΛΒΕ -...

Εντυπωσιακή, κατά σχεδόν 20%, αύξηση της συμμετοχής στις εκλογές του ΣΙΕΛΒΕ – Μήνυμα ενότητας από εκατοντάδες εκπαιδευτικούς σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα

- Advertisement -spot_img

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των ιδιωτικών εκπαιδευτικών της Βόρειας Ελλάδας στις εκλογές του ΣΙΕΛΒΕ. Η αύξηση του ποσοστού των ψηφισάντων υπερέβη το 18% (ψήφισαν 489 έναντι 413 το 2021). Η συγκρότηση του νέου ΔΣ σε σώμα θα γίνει τη Δευτέρα. Η συμμετοχή αυτή αποτελεί μήνυμα ενότητας και ταυτόχρονα δίνει ισχυρή απάντηση σε όσους επιδιώκουν ένα συνδικαλιστικό κίνημα – “γλάστρα”, υποταγμένο σε μικροπολιτικά συμφέροντα, χωρίς δύναμη και διάθεση διεκδίκησης.

Ένα θερμό ευχαριστώ από την ΟΙΕΛΕ και τον ΣΙΕΛΒΕ στις συναδέλφισσες και στους συναδέλφους που συμμετείχαν και στους εθελοντές που βοήθησαν στην διοργάνωση των εκλογών ως μέλη της εφορευτικής επιτροπής. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους νέους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς που έδωσαν βροντερό παρόν στην κάλπη και στους συναδέλφους μας στη Θεσσαλία που συμμετείχαν μαζικά, παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες.

Οφείλουμε, τέλος, να ευχαριστήσουμε τις διοικήσεις των σχολείων που με ευγένεια και προθυμία φιλοξένησαν στις εγκαταστάσεις τους τις διαδικασίες μας. Πρόκειται για τα: Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη, Ελληνικό Κολέγιο, Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης, Κολέγιο Δελασάλ, Αμερικανική Γεωργική Σχολή, Κολέγιο Ανατόλια, Εκπαιδευτήρια ο Απόστολος Παύλος, Εκπαιδευτήρια Ράπτου Λάρισα, Εκπαιδευτήρια ο Προμηθέας Βόλου.

 

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img