ΑρχικήΑνακοινώσειςΕπικοινωνία του Προέδρου της ΟΙΕΛΕ με την Διευθύντρια του Γραφείου της Υπουργού...

Επικοινωνία του Προέδρου της ΟΙΕΛΕ με την Διευθύντρια του Γραφείου της Υπουργού Παιδείας για το θέμα των εκπαιδευτικών αδειών. Μέχρι τη Δευτέρα η οριστική απόφαση του Υπουργείου

- Advertisement -spot_img

Όπως είναι γνωστό πλέον, υπάρχει (για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά) τεράστια καθυστέρηση στην υπογραφή της υπουργικής απόφασης για τις εκπαιδευτικές άδειες των ιδιωτικών εκπαιδευτικών. Το τελευταίο διάστημα οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας άσκησαν πιέσεις, ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και να μην ζήσουν οι εκπαιδευτικοί την περσινή τραγωδία, μένοντας για μήνες απλήρωτοι λόγω των καθυστερήσεων. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι δεκάδες συνάδελφοι αγωνιούν για τη συνέχιση των σπουδών τους και τα σχολεία δικαιολογημένα θέλουν να γνωρίζουν τι μέλλει γενέσθαι για να οργανώσουν το προσωπικό τους, η Υπουργός Παιδείας δεν υπογράφει την απόφαση, παρά το γεγονός ότι αυτή έχει αποσταλεί από τη Διεύθυνση Ιδιωτικής Εκπαίδευσης και έχει προωθηθεί με την υπογραφή του Γεν. Γραμματέα από τον Απρίλιο!

Σήμερα υπήρξε επικοινωνία του Προέδρου της ΟΙΕΛΕ Μ. Κουρουτού με την Διευθύντρια του γραφείου της κ. Ν. Κεραμέως κ. Ελ. Κεφαλή. Η κ. Κεφαλή δεσμεύτηκε ότι τη Δευτέρα θα μας ανακοινώσει την οριστική (θετική ή αρνητική) απόφαση του Υπουργείου.

Αμέσως μετά την ενημέρωση που θα έχουμε, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img