ΑρχικήΑνακοινώσειςΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ...

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΝΗΣ

- Advertisement -spot_img

Κατατέθηκε σήμερα από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη, Γιώργο Κατρούγκαλο, και Έφη Αχτσιόγλου επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή προς τους Υπουργούς Παιδείας και Θρησκευμάτων και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για την παράνομη πρακτική των ιδιωτικών σχολείων να εντάσσουν τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς στην Εργάνη, αν και αυτά συνεχίζουν τη λειτουργία τους. Στην ερώτηση γίνεται αναφορά στην παράνομη αλλαγή της υπηρεσιακής  κατάστασης των ιδιωτικών εκπαιδευτικών που, βάσει της κείμενης νομοθεσίας, μπορεί να γίνει μόνο από το Υπουργείο Παιδείας.

Κατατέθηκε, επίσης, ερώτηση των βουλευτών του ΚΚΕ Γιάννη Δελή και Χρήστου Κατσώτη προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων για τη σαφή παραβίαση του Ν. 682/77 και την αλλοίωση των όρων εργασίας των ιδιωτικών εκπαιδευτικών μέσω της παράνομης ένταξής τους στην Εργάνη. Γίνεται, δε, ερώτημα για την παράνομη πρόθεση ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων να καλύψουν μέρος του μισθού με την ταυτόχρονη ένταξη των εργαζόμενων στην Εργάνη.

Δείτε εδώ την επίκαιρη ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ

Η ερώτηση του ΚΚΕ

Δείτε εδώ

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img