ΑρχικήΑνακοινώσειςΕΡΩΤΗΣΗ 10 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ...

ΕΡΩΤΗΣΗ 10 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΜΗ ΑΔΕΙΑ

- Advertisement -spot_img

looe10 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (οι κ.κ. Αμανατίδης, Κουράκης, Φωτίου, Καρα Γιουσούφ, Πάντζας, Βαμβακά, Μαντάς Κανελλοπούλου, Γεωργοπούλου, Κριτσωτάκης) κατέθεσαν χθες ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Παιδείας για το ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων που λειτουργούν χωρίς νόμιμη άδεια (κάποια από αυτά εδώ και πολλά χρόνια). Η ερώτηση βασίζεται σε επίσημα έγγραφα και σε στοιχεία που έχει δημοσιοποιήσει η Ομοσπονδία μας για δύο ιδιωτικά εκπαιδευτήρια.

Οι βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ρωτούν τον Υπουργό Παιδείας τι μέτρα σκοπεύει να λάβει, ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών και η νομιμότητα των τίτλων σπουδών που αυτά εκδίδουν και ζητούν ενημέρωση για τα μέτρα που έλαβε ο Υπουργός για τα σχολεία που, παρά τη δική του εξαγγελία, λειτουργούν παράνομα μετά την 31ηΑυγούστου.

Όλα τα στοιχεία για τα ιδιωτικά σχολεία που λειτουργούν χωρίς άδεια και η ερώτηση των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή θα κατατεθούν στην Commission (European Advisory Group Of Education).

Διαβάστε εδώ την ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img