ΑρχικήΑνακοινώσειςΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΣΤΟ opengov ΜΕ COPY/PASTEΑΠΟ ΣΧΟΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΡΧΕΣ!

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΣΤΟ opengov ΜΕ COPY/PASTEΑΠΟ ΣΧΟΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΡΧΕΣ!

- Advertisement -spot_img

Τελικά η φαντασία των εργοδοτών στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης εξαντλείται μόνο στις μεθόδους εκμετάλλευσης της εργασίας των εκπαιδευτικών, ή στην εξεύρεση τρόπων για φοροδιαφυγή και λοιπές παρανομίες. Από δημόσιο διάλογο πάντως δεν είναι καθόλου μαθημένοι!

Γονείς και εκπαιδευτικοί ρίχνουν άφθονο γέλιο βλέποντας τις αναρτήσεις γνωστών και επιφανών ιδιοκτητών ιδιωτικών σχολείων που …ξεχωρίζουν από τα nicknamesτους, αλλά και των ιδιοκτητών των φροντιστηρίων. Οι ιδιοκτήτες των ιδιωτικών σχολείων ή βάζουν διευθυντές των σχολείων τους (κάποιοι εκ των οποίων παίρνουν πληρωμένες απαντήσεις από τους εκπαιδευτικούς) να γράψουν αντ’ αυτών, ή γράφουν μόνο ένα …επιχείρημα. «Το νομοσχέδιο δεν λαμβάνει υπ’ όψιν τις ρήτρες νομιμότητας», δικαιώνοντας την ΟΙΕΛΕ που τους χαρακτηρίζει ως τροϊκανότερους των τροϊκανών!

Βέβαια, οι φροντιστηριάρχες κάνουν κάτι ακόμη πιο αστείο. Παίρνουν ένα κείμενο που προφανώς διακινεί το σωματείο τους και το αναπαράγουν αυτούσιο, με αποτέλεσμα περίπου 15 σχόλια να είναι ακριβώς τα ίδια! Τέτοια ..σοβιετοποίηση από τους «φιλελεύθερους» ιδιοκτήτες των ιδιωτικών σχολείων και των φροντιστηρίων είναι αλήθεια ότι δεν την περιμέναμε!!

Μπείτε στη σχετική σελίδα του opengov και απολαύστε ελεύθερα!

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img