ΑρχικήΑνακοινώσειςΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ...

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ

- Advertisement -spot_img

Χθες ήταν μία ιστορική ημέρα για το ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ, καθώς για πρώτη φορά από την ημέρα ίδρυσής του εκπρόσωποι του Κέντρου κλήθηκαν στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής προκειμένου να αναπτύξουν τις θέσεις τους για τις προτάσεις του ΙΕΠ σχετικά με τις αλλαγές στο Λύκειο. Το ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ εκπροσώπησαν στην Επιτροπή ο Υπεύθυνος Επιστημονικών Ερευνών κ. Ν. Παΐζης και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μ. Κουρουτός.

Η πρόσκληση στο  ΚΑΝΕΠ αποδεικνύει την διαρκώς αυξανόμενη επιρροή των θέσεων και της Ερευνητικής του εργασίας στην ελληνική εκπαίδευση και στην κοινωνία. Οι Ετήσιες Εκθέσεις του Κέντρου αξιοποιούνται τόσο στο δημόσιο διάλογο όσο και από εγχώριες και διεθνείς αρχές, ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια, συνδικάτα και κέντρα ερευνών.

Διαβάστε εδώ τις θέσεις που ανέπτυξε ο Νίκος Παϊζης εκπροσωπώντας το ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ στη σημερινή συνεδρίασης της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img