ΑρχικήΑνακοινώσειςH ΟΙΕΛΕ διακόπτει την αποστολή ανακοινώσεων στην ιστοσελίδα e-sos

H ΟΙΕΛΕ διακόπτει την αποστολή ανακοινώσεων στην ιστοσελίδα e-sos

- Advertisement -spot_img

Η Ομοσπονδία βρίσκεται στην ιδιαίτερα δυσάρεστη θέση να ενημερώσει τους συναδέλφους ότι εδώ και λίγες ημέρες έχει σταματήσει την αποστολή ανακοινώσεων/δελτίων τύπου στην ιστοσελίδα e-sos λόγω της μονομέρειας και της στοχευμένης παρουσίασης ειδήσεων για το νομοσχέδιο Κεραμέως. Χαρακτηριστικό της προπαγάνδας που ασκεί η εν λόγω ιστοσελίδα το γεγονός ότι επί δύο ημέρες, κι ενώ έχουν ειπωθεί και γραφεί πολλά πράγματα  για την Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, είναι πρώτη είδηση μια διαστρεβλωτική «ατάκα» του Προέδρου του ΣΙΣ (με την οποία μάλιστα … «ανατρίχιασε» η Υπουργός Παιδείας!)

Είχαμε και στο παρελθόν διαμαρτυρηθεί για την μονομερή, υπέρ των ιδιοκτητών, κάλυψη θεμάτων που αφορούν στην ιδιωτική εκπαίδευση από το συγκεκριμένο μέσο. Τις τελευταίες όμως ημέρες η υπέρ των σχολαρχών και του νομοσχεδίου Κεραμέως προπαγάνδα και η εσκεμμένη διαστρέβλωση έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Αποφασίσαμε ως ΟΙΕΛΕ ότι δεν υπάρχει λόγος να στέλνουμε τίποτα πια στην εν λόγω ιστοσελίδα, διότι ούτως ή άλλως θα παρουσιάσει τα γεγονότα υπό το πρίσμα του Συνδέσμου των σχολαρχών και του Υπουργείου Παιδείας.

Επομένως, συμβουλεύουμε τους συναδέλφους να αντιμετωπίζουν οποιαδήποτε είδηση που αναρτάται στο e-sos και αφορά στην ιδιωτική εκπαίδευση ή στην Ομοσπονδία με ιδιαίτερη επιφύλαξη και να διαβάζουν τις ανακοινώσεις μας στην ιστοσελίδα.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img