ΑρχικήΑνακοινώσειςH ΟΙΕΛΕ συμμετέχει στο αυριανό συλλαλητήριο για την εθνική τραγωδία των Τεμπών

H ΟΙΕΛΕ συμμετέχει στο αυριανό συλλαλητήριο για την εθνική τραγωδία των Τεμπών

- Advertisement -spot_img

Η ΟΙΕΛΕ, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα των εργαζόμενων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καλεί κάθε ιδιωτικό εκπαιδευτικό, κάθε πολίτη, να συμμετάσχει στο αυριανό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα (11 π.μ.) για το χαμό δεκάδων ανθρώπων, κυρίως νέων παιδιών, στα Τέμπη.

Ζώντας σε μια σκοτεινή περίοδο της εγχώριας ιστορίας, όπου το κέρδος υπαγορεύει πολιτικές και τα συμφέροντα μιας ολιγάριθμης ελίτ καταπατούν το δημόσιο συμφέρον, θεωρούμε ότι έχει έρθει η ώρα οι εργαζόμενοι, οι νέοι, να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους. Όταν η κρατική αδράνεια και ανικανότητα, το κομματικό “ρουσφέτι”, η μίζα από μια ιδιωτικοποίηση στοιχίζουν ζωές, τότε η οργανωμένη, συλλογική αντίδραση είναι μονόδρομος.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τους χιλιάδες πολίτες που θα διαδηλώσουν αύριο. Για τη μνήμη των παιδιών μας, για τα δημόσια αγαθά, για την ανατροπή της πολιτικής που βάζει το κέρδος πάνω από την ανθρώπινη ζωή, για ένα καλύτερο αύριο.

(Τη Δευτέρα η ΟΙΕΛΕ θα εκδώσει ανακοίνωση για τις σοβαρότατες καταγγελίες σχετικά με την υγεία και την ασφάλεια χιλιάδων παιδιών και εργαζόμενων στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Καταγγελίες που η πολιτεία αγνοεί επιδεικτικά, ώστε να ευνοήσει απρoκάλυπτα μια ομάδα επιχειρηματιών).

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img