ΑρχικήΑνακοινώσειςΗ δουλειά των μαθητών μας: Την Τετάρτη, 23/11 η πρεμιέρα για το...

Η δουλειά των μαθητών μας: Την Τετάρτη, 23/11 η πρεμιέρα για το “Τέλος Χρόνου”, ένα ντοκιμαντέρ ενηλικίωσης που ακολουθεί μαθητές στο δύσκολο ταξίδι της Γ’ Λυκείου ς

- Advertisement -spot_img

Η μεγαλύτερη χαρά για κάθε δάσκαλο, για κάθε παιδαγωγό είναι να βλέπει τις μαθήτριες και τους μαθητές του να προοδεύουν, να δημιουργούν σε κάθε τομέα της κοινωνικής και οικονομικής ζωής.

Με αφορμή την ταινία-ντοκιμαντέρ “Τέλος Χρόνου” που παρουσιάζουμε σήμερα και στη δημιουργία της οποίας συμμετέχουν τρεις απόφοιτοι ιδιωτικών σχολείων, η ΟΙΕΛΕ ξεκινά να προβάλλει τη δουλειά μαθητών και αποφοίτων από την ιδιωτική εκπαίδευση. Είμαστε υπερήφανοι για τα παιδιά μας αλλά και για τον κόπο των συναδέλφων μας που βάζουν ένα λιθαράκι στην εξέλιξή τους.

Στη συγκεκριμένη ταινία-ντοκιμαντέρ συμμετέχουν:

Ο Λουκάς Παλιοκρασσάς, σκηνοθέτης, απόφοιτος του Pierce College

Ο Γιώργος Περράκης, τμήμα επικοινωνίας, απόφοιτος της Γενναδείου Σχολής

Η Μαίρη Ιγνατιάδη, τμήμα επικοινωνίας, απόφοιτος του Campion School

Σχετικά με το “Τέλος Χρόνου”

Η Αnemon Productions και το Cinedoc παρουσιάζουν το “Τέλος Χρόνου”.

Το “Τέλος Χρόνου” είναι ένα ντοκιμαντέρ ενηλικίωσης και ακολουθεί μαθητές λυκείου όσο αντιμετωπίζουν την πίεση των πανελληνίων. Η ζωή τους μπαίνει σε αναμονή όταν μια μαθητική κατάληψη επιβάλλει το κλείσιμο του σχολείου. Η κάμερα τούς ακολουθεί στις μαθητικές τάξεις, στους διαδρόμους, στην κατάληψη που ξεσπά και στην τηλεκπαιδευση (εν καιρώ πανδημίας), αποκαλύπτοντας τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους.

Η πρεμιέρα είναι την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στον Δαναό, ώρα 19:30.

Είμαστε πολύ ευτυχείς που οι συντελεστές του έργου απευθύνθηκαν στην ΟΙΕΛΕ, ζητώντας μας να καλέσουμε τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς για ένα  event που σίγουρα θα προκαλέσει συζητήσεις για το χώρο της εκπαίδευσης.

Μπράβο παιδιά, καλή συνέχεια!

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img