ΑρχικήΑνακοινώσειςΗ « ημέρα Ελευθερίας» για τους σχολάρχες σκότος παρανομίας και...

Η « ημέρα Ελευθερίας» για τους σχολάρχες σκότος παρανομίας και ασυδοσίας για την ιδιωτική εκπαίδευση: Σημαντική παρέμβαση του Χρήστου Κάτσικα με άρθρο στην Εφ.Συν.

- Advertisement -spot_img

Σημαντική παρέμβαση στο δημόσιο διάλογο για την ιδιωτική εκπαίδευση που συνεχίζεται αμείωτος παρά την ψήφιση του εκτρωματικού νόμου Κεραμέως-ΣΙΣ αποτελεί άρθρο του έμπειρου αναλυτή Χρήστου Κάτσικα που αναδημοσιεύει σήμερα και το Alfavita.

Με αφορμή την πρόσφατη καταγγελία μας για τη μη καταχώριση κρίσιμων στοιχείων των ιδιωτικών σχολείων στο ΠΣ Myschool, ώστε να κρύβεται η αδήλωτη εργασία και η φοροδιαφυγή ο κ. Κάτσικας αναφέρεται στην γενικευμένη εικόνα ανομίας που επικρατεί στην ιδιωτική εκπαίδευση και που αναμένεται να ενταθεί δραματικά με την εφαρμογή του Νόμου Κεραμέως. Σύμφωνα με τον αρθρογράφο η «ημέρα ελευθερίας» για τους σχολάρχες δεν είναι τίποτε άλλο παρά η θεμελίωση της ασυδοσίας και του εργασιακού μεσαίωνα στα ιδιωτικά σχολεία.

Τόνισε, τέλος, ότι το μοντέλο του σχολείου της αγοράς με τους μαθητές-πελάτες είχε προαναγγείλει ο νυν Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης πριν αναλάβει την εξουσία, έχοντας δείξει τις προθέσεις του.

Αξίζει, επίσης, να επισημανθεί ότι η αποκάλυψη της ΟΙΕΛΕ για τις παραβιάσεις των ιδιωτικών σχολείων στο Myschool αποτέλεσαν κεντρική είδηση στην εκπαιδευτική ιστοσελίδα esos.gr εδώ και δύο ημέρες.

 

Εξελίξεις και παρανομιών συνέχεια προσεχώς!

Καλούμε τους συναδέλφους να παρακολουθούν συνεχώς την ιστοσελίδα, καθώς τις επόμενες ώρες και ημέρες θα υπάρχουν εξελίξεις στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης και συνέχεια στην αποκάλυψη σοβαρών παρανομιών που λαμβάνουν χώρα στον κλάδο μας με την κάλυψη της Υπουργού-προστάτιδος των σχολαρχών.

 

 

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img