ΑρχικήΑνακοινώσειςΗ κοροϊδία «αποκαλύπτεται»: Μετά από ….διάλογο δύο (2) ημερών, η πολιτική ηγεσία...

Η κοροϊδία «αποκαλύπτεται»: Μετά από ….διάλογο δύο (2) ημερών, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας υπερήφανα παρουσιάζει αύριο στις 12 το ρουσφέτι στους σχολάρχες

- Advertisement -spot_img

Η χώρα μας έσπασε ένα παγκόσμιο ρεκόρ. Ενώ συνήθως νομοσχέδια που αφορούν σημαντικούς τομείς της κοινωνίας και της οικονομίας απαιτούν εβδομάδες διαβούλευσης, το νομοσχέδιο-δώρο στους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών σχολείων συντάχθηκε, συζητήθηκε και παρουσιάζεται μετά από διάλογο -ρεκόρ δύο (2) ημερών!

Αύριο στις 12 οι κ.κ. Κεραμέως, Ζαχαράκη (που υπήρξε ιδιωτική εκπαιδευτικός…) και Γκίκα θα παρουσιάσουν το νομοσχέδιο, επιχειρώντας να αποδείξουν τα αδύνατα. Ότι ένα νομοσχέδιο που ισοπεδώνει ουσιαστικά την εποπτεία του Υπουργείου στα ιδιωτικά σχολεία, διαλύει το ρυθμιστικό πλαίσιο για την ιδιωτική εκπαίδευση και τα δικαιώματα των εκπαιδευτικών μετατρέποντας το ιδιωτικό σχολείο σε ένα απέραντο φροντιστήριο και σε παράδεισο φοροδιαφυγής και μαύρης εργασίας, ψηφίζεται προς όφελος των μαθητών και των …εργαζόμενων (ναι, μην σας εντυπωσιάζει, αυτά θα ακούσετε αύριο…)!

Τώρα, για όσους αναρωτιούνται για το χρόνο-εξπρές σύνταξης, διαλόγου και παρουσίασης, ας μην απορούν… Οι …χορηγοί δεν είχαν άλλη υπομονή… Περισσότερα τις επόμενες ημέρες.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img