ΑρχικήΑνακοινώσειςΗ συνάδελφος Μαρία Ιατρίδη εκδίδει το πρώτο της παιδικό παραμύθι!

Η συνάδελφος Μαρία Ιατρίδη εκδίδει το πρώτο της παιδικό παραμύθι!

- Advertisement -spot_img

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του πρώτου παραμυθιού της συναδέλφου μας Μαρίας Ιατρίδη, δασκάλας και ενεργού μέλους του Συλλόγου μας στα Εκπαιδευτήρια “Ο Πλάτων”. Το βιβλίο της λέγεται “Η Μαγική Χαρά” και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Flippress.

«Η Μαγική Χαρά» είναι ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους για μια παιδική χαρά που όλοι θα θέλαμε να επισκεφτούμε, μέσα από τη γραφή μιας δασκάλας που όλοι θα θέλαμε να είχαμε. Το βιβλίο, πλούσιο εικονογραφημένο από την Κλεοπάτρα Δροσοπούλου, περιλαμβάνει δωρεάν αφήγηση της ιστορίας από τη συγγραφέα.

Η Μαρία, πέρα από εκπαιδευτικός με μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της διδακτικής της Ιστορίας, ασχολείται και με τη δημοσιογραφία.  Το συγγραφικό της έργο ξεκίνησε από τα σχολικά ήδη χρόνια, κερδίζοντας σε έναν διεθνή διαγωνισμό το πρώτο βραβείο συγγραφής παραμυθιού.

Ως εκπαιδευτικός ασχολήθηκε με τη συγγραφή και έκδοση εκπαιδευτικών βιβλίων Ιστορίας για το Δημοτικό Σχολείο, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Επίνοια.

Παρουσιάζει ραδιοφωνικές εκπομπές, αρθρογραφεί, συμμετέχει σε θεατρικές παραστάσεις και έχει εκδώσει την ποιητική συλλογή με τίτλο: «Χαράζοντας τα σύννεφα», σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πνοή.

Δείτε εδώ το αναλυτικό Δελτίο Τύπου της έκδοσης.

 

 

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img