ΑρχικήΑνακοινώσειςΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ

ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ

- Advertisement -spot_img

Η ΟΙΕΛΕ συμμετέχει στην 24ωρη Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ, την Πέμπτη 8 Δεκέμβρη 2016 και στο συλλαλητήριο των Συνδικάτων στις 11 το πρωί, στο Πεδίον του Άρεως στην Αθήνα. Ο κόσμος της εργασίας βρίσκεται για πολλοστή φορά αντιμέτωπος με νέες και παράλογες απαιτήσεις των δανειστών και με επώδυνες αποφάσεις της Κυβέρνησης οι οποίες στοχεύουν πια ευθέως στην καρδιά της εργατικής προστασίας.

Οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί, οι οποίοι όλα τα προηγούμενα χρόνια βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα των νεοφιλελεύθερων πρακτικών απορρύθμισης των εργασιακών τους σχέσεων και οικονομικής και κοινωνικής περιθωριοποίησης, δίνουν το παρόν συμπορευόμενοι με τους εργαζόμενους της χώρας στην απεργία της 8ης Δεκεμβρίου.

Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο των συνδικάτων, διαδηλώνοντας και απαιτώντας μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα σταθερή και πλήρη εργασία για όλους με ίσα δικαιώματα, ουσιαστικά και αποτελεσματικά μέτρα αντιμετώπισης της ανεργίας, άμεση κατάργηση του συνόλου των αντεργατικών και αντιασφαλιστικών μνημονιακών διατάξεων που οδήγησαν στο στραγγαλισμό των εργατικών δικαιωμάτων και την κατάργηση του κοινωνικού κράτους. Ζητάμε το σεβασμό των συνταγματικά κατοχυρωμένων δημοκρατικών θεσμών και πρακτικών της ελεύθερης και ανεμπόδιστης συνδικαλιστικής δράσης, και την διασφάλιση του απεργιακού δικαιώματος από κάθε πράξη παρεμπόδισης και ποινικοποίησής του. Τα μέτωπα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε είναι πολλά και συνεχή και τα βάρη που ήδη σηκώ­νουμε στις πλάτες μας δυσβάσταχτα.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img