ΑρχικήΑνακοινώσειςΙΔΟΥ ΠΩΣ «ΕΛΙΣΣΟΝΤΑΝ» ΟΙ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΤΙΤΛΟΥ...

ΙΔΟΥ ΠΩΣ «ΕΛΙΣΣΟΝΤΑΝ» ΟΙ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΕΕ ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗ ΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ!

- Advertisement -spot_img

 

Οι εκλεκτοί του σάπιου συστήματος που καταδυναστεύει τη χώρα εδώ και δεκαετίες έβρισκαν άπειρες τρύπες, προκειμένου να «τρουπώσουν» κατά τη γνωστή ρήση από τον ελληνικό κινηματογράφο. Αποκαλύπτουμε σήμερα κλασική εκπρόσωπο των ευνοημένων που είχε παράνομο τίτλο από ιδιωτικό ΤΕΕ, εμφανιζόταν κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο ΤΕΕ αυτό και ως …καθηγήτρια (!) παρανόμως, χωρίς τα τυπικά προσόντα και εν συνεχεία, όταν αποφάσισε να διοριστεί με βάση τον τίτλο σπουδών της, φρόντισε να χρησιμοποιήσει τα «κονέ» της για να αποσπαστεί από το χώρο εργασίας της σε Διεύθυνση κοντά στο σπίτι της.

Μετά από καταγγελία πολίτη βρεθήκαμε έκπληκτοι μπροστά σε υπόθεση κατόχου παράνομου τίτλου – φυσικά με άριστα 20! – σπουδών από ΤΕΕ της Ηπείρου που διορίστηκε στο ΕΒΕΑ (καταλαμβάνοντας τη θέση σπουδάστριας δημόσιου ΤΕΕ με βαθμό απόλυσης 18…). Το πιο συγκλονιστικό όλων είναι ότι η συγκεκριμένη εμφανιζόταν την ίδια χρονική περίοδο να είναι και μαθήτρια και …καθηγήτρια (βαθμολογώντας τον εαυτό της!!!). Επιπλέον, ο διορισμός της ως καθηγήτριας ήταν παράνομος, καθώς δεν διέθετε τα τυπικά προσόντα. Είχε απλώς απολυτήριο Α’ κύκλου ΤΕΕ. Φυσικά, έλαβε βαθμό απολυτηρίου με άριστα 20, προκειμένου να πάρει τα 1.000 μόρια του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ και να διοριστεί στον ΕΒΕΑ.

Στη συνέχεια, και επειδή δεν έμεινε ικανοποιημένη με τη θέση της αυτή, διορίστηκε με βάση το πανεπιστημιακό της πτυχίο (είναι νηπιαγωγός) σε νηπιαγωγείο στα Δωδεκάνησα. Ούτε αυτό, όμως, ήταν επιθυμητό από την εν λόγω, που προφανώς με τις γνωστές άκρες της έχει αποσπαστεί εδώ και 7 χρόνια από την οργανική της θέση σε κάποια Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης δίπλα στο σπίτι της! Το σύστημα, επομένως, δεν βολεύει απλώς, κάνει και «ευκολίες». Σε μια χρονική περίοδο που εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά δεν μπορούν να βρουν εργασία, οι ευνοούμενοι με μπάρμπα στην Κορώνη έχουν πολλαπλές …επιλογές!

Θεωρούμε ότι είναι αναγκαία η παρέμβαση των εποπτικών αρχών της πολιτείας για την αντιμετώπιση της προκλητικής περίπτωσης της κατόχου του παράνομου τίτλου σπουδών που είναι εδώ και χρόνια προνομιακά αποσπασμένη από την οργανική της θέση.

 Δείτε εδώ το πλαστό δίπλωμα.

Δείτε εδώ την καταγγελία γονέα.

Δείτε εδώ απόσπασμα από ΕΔΕ.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img