ΑρχικήΑνακοινώσειςΙστορική ημέρα για τον ΣΙΕΛ: Ιδρύθηκε σήμερα παράρτημα στην Ελληνογαλλική Σχολή Saint...

Ιστορική ημέρα για τον ΣΙΕΛ: Ιδρύθηκε σήμερα παράρτημα στην Ελληνογαλλική Σχολή Saint Joseph!

- Advertisement -spot_img

Μια πολύ σημαντική ημέρα η σημερινή για την ΟΙΕΛΕ και τον ΣΙΕΛ. Ιδρύθηκε το πρώτο, σε ελληνογαλλικό σχολείο, παράρτημα του Συλλόγου μας στην Ελληνογαλλική Σχολή Saint Joseph, ένα εκπαιδευτήριο με ιστορία 165 ετών και πολύ μεγάλη προσφορά στο χώρο της Παιδείας.  Στη σημερινή, μαζική διαδικασία, συμμετείχαν δεκάδες συνάδελφοι που εξέλεξαν την πενταμελή διοικούσα επιτροπή του παραρτήματος. Παραβρέθηκε στη διαδικασία κλιμάκιο ΟΙΕΛΕ-ΣΙΕΛ με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γ. Χριστόπουλο.

Η ίδρυση ενός ακόμη παραρτήματος του ΣΙΕΛ δείχνει την ανάγκη των συναδέλφων να συμμετέχουν στα κοινά της ΟΙΕΛΕ και του Συλλόγου τους, ώστε να ενισχυθεί, στις δύσκολες αυτές εποχές, η φωνή του κλάδου μας. Ταυτόχρονα είναι απόδειξη της στήριξης στην προσπάθεια που η Ομοσπονδία καταβάλλει για την ενίσχυση της επιστημονικής μας δουλειάς, της ενίσχυσης του επαγγελματικού προφίλ των ιδιωτικών εκπαιδευτικών, της ανάδειξης του έργου των συναδέλφων προς όφελος των μαθητών και των σχολείων.

Ευχόμαστε στους συναδέλφους καλή επιτυχία στο έργο τους. Η ΟΙΕΛΕ και ο ΣΙΕΛ θα έχουν στενή συνεργασία για όλα τα θέματα με τους εκπροσώπους του νέου παραρτήματος και θα αναδεικνύουν τη δουλειά των εκπαιδευτικών και τις καλές πρακτικές του σχολείου.

Ευχαριστούμε τη διοίκηση του σχολείου για τη φιλοξενία και τη συνεργασία.

 

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img