ΑρχικήΑνακοινώσειςΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΤΟ ΠΥΣΔΕ Β ΑΘΗΝΑΣ ΟΡΙΣΕ...

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΤΟ ΠΥΣΔΕ Β ΑΘΗΝΑΣ ΟΡΙΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΝΤΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ – ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΟΜΙΜΟ Δ/ΝΤΗ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!

- Advertisement -spot_img

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΤΟ ΠΥΣΔΕ Β ΑΘΗΝΑΣ ΟΡΙΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΝΤΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ – ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!

Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία της ιδιωτικής εκπαίδευσης η πολιτεία αποκαθιστά τη νομιμότητα, ορίζοντας Διευθυντή σε ιδιωτικό σχολείο που παραβίαζε τη νομοθεσία.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το απόγευμα το ΠΥΣΔΕ Β Αθήνας όρισε σε συνεδρίασή του Διευθυντή στην Ελληνογαλλική Σχολή “Ευγένιος Ντελακρουά” στη θέση παρανόμως ορισθέντα συνταξιούχου. Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η Διεύθυνση ΔΕ Β Αθήνας, όσο και εκπρόσωποι της ΟΙΕΛΕ είχαν επικοινωνία με τη διοίκηση του σχολείου, όμως η στάση του δεν άλλαξε. Δυστυχώς, μέχρι σήμερα το πρωί η διοίκηση αρνήθηκε να στείλει πρόταση ορισμού νομίμου Διευθυντή, με αποτέλεσμα το ΠΥΣΔΕ  να αναγκαστεί να προχωρήσει σε ορισμό.

Η σημερινή απόφαση αποτελεί αναμφίβολα ορόσημο για την ιδιωτική εκπαίδευση. Αφενός μεν αποδεικνύεται ότι η ανομία επιτέλους καταπολεμάται. Αφετέρου δε καθίσταται σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι τα ιδιωτικά σχολεία υπάγονται σε έλεγχο της πολιτείας, ακριβώς όπως και τα δημόσια.
Πλέον κάποιοι δεν είναι στο απυρόβλητο.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img