ΑρχικήΑνακοινώσειςKAΠΟΙΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ …ΤΥΝΗΣΙΑ (ΚΑΙ ΧΑΚΑΡΟΥΝ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ!)

KAΠΟΙΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ …ΤΥΝΗΣΙΑ (ΚΑΙ ΧΑΚΑΡΟΥΝ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ!)

- Advertisement -spot_img

Χθες βράδυ κάποιοι «γνωστοί-άγνωστοι» χάκαραν τη σελίδα μας. (Σημειώνουμε εδώ ότι είναι η δεύτερη φορά που χακάρεται η σελίδα μας, κατά …περίεργη σύμπτωση και αυτή τη φορά σε κρίσιμη προεκλογική περίοδο).

Όποιος χθες βράδυ έμπαινε στη σελίδα, έβλεπε να αναγράφεται το σύνθημα I Love Tunisia. Διόλου τυχαία, ο «γνωστός-άγνωστος» που το έπραξε ήθελε να περάσει ένα μήνυμα στους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς, παραλληλίζοντας τον κλάδο με την πολύπαθη αφρικανική χώρα που δέχεται τις τελευταίες ημέρες τρομοκρατικά χτυπήματα. Είναι μήνυμα αντεκδίκησης; Είναι προειδοποίηση; Είναι πάντως σχεδόν βέβαιο ότι η επίθεση στην ιστοσελίδα και η πρόθεση των εμπνευστών της επίθεσης σχετίζονται άμεσα με την αυριανή κρίσιμη ψηφοφορία και την ανάρτηση της ΟΙΕΛΕ (και των πρωτοβάθμιων σωματείων της) για τη στάση που πρέπει ο κλάδος να κρατήσει στο δημοψήφισμα.

Εμείς ζητούμε συγνώμη από τους αναγνώστες μας για το σύντομο τεχνικό πρόβλημα. Είμαστε βέβαιοι ότι οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί θα απαντήσουν σε όσους χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους για να απειλήσουν τον κλάδο μας στην κάλπη.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img