ΑρχικήΑνακοινώσειςΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΑΥΓΗ»

ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΑΥΓΗ»

- Advertisement -spot_img

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή» το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας που περιέχει ιδιαίτερα σημαντικές ρυθμίσεις για την ιδιωτική εκπαίδευση κατατίθεται εντός των επόμενων ημερών, παρά το γεγονός ότι η ΝΔ και επιχειρηματικοί κύκλοι επιχειρούν να «φρενάρουν» την ψήφισή του.

Στο άρθρο που υπογράφει η Πίκια Στεφανάκου γίνεται εκτενής αναφορά στη χθεσινή συνάντηση του ΔΣ της ΟΙΕΛΕ με τον Υπουργό Παιδείας Αρ. Μπαλτά και στα θέματα που συζητήθηκαν. Γίνεται, επίσης, λόγος για την παραπληροφόρηση εκ μέρους του ΣΙΕΙΕ, ο Πρόεδρος του οποίου ισχυρίστηκε ότι ο Υπουργός δεν συναντά τους ιδιοκτήτες για …ιδεολογικούς λόγους , αν και ο ίδιος είχε συναντήσει τον Υπουργό Παιδείας στις 2 Ιουνίου και ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου λίγες ημέρες μετά!

Όλα δείχνουν, επομένως, ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την ψήφιση του νομοσχεδίου που αποκαθιστά τη συνταγματική νομιμότητα στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες, παρακολουθείτε την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας για όλες τις εξελίξεις.

Διαβάστε εδώτο άρθρο της Αυγής και δείτε εδώ το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img