ΑρχικήΕιδήσεις«ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΧΟΡΤΑΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΙΔ....

«ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΧΟΡΤΑΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΙΔ. ΣΧΟΛΕΙΩΝ» – ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΦ.ΣΥΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ

- Advertisement -spot_img

Σημαντικό άρθρο της Διαλεχτής Αγγελή για τη χθεσινή καταγγελία της ΟΙΕΛΕ σχετικά με την άρνηση των Εκπαιδευτηρίων Ζηρίδη να συμμορφωθούν με την ΥΑ Φίλη και την απόφαση της Διεύθυνσης ΔΕ Ανατολικής Αττικής και να διακόψουν άμεσα τη διαδικασία της εσωτερικής αξιολόγησης φιλοξενείται σήμερα στην Εφημερίδα των Συντακτών.
Στο άρθρο επισημαίνεται ότι ορισμένοι ιδιοκτήτες των ιδιωτικών σχολείων θέλουν και τα προνόμια που τους παρέχει η παρουσία τους στο επίσημο εκπαιδευτικό σύστημα, αλλά θέλουν να απαλλαγούν και από κάθε μορφής κρατική εποπτεία, μην τηρώντας τη νομοθεσία.
Φιλοξενείται, τέλος, η θέση της ΟΙΕΛΕ σύμφωνα με την οποία δεν μπορεί ορισμένοι ιδιοκτήτες να παρέχουν ισότιμους τίτλους με αυτούς των δημόσιων σχολείων και την ίδια στιγμή να αρνούνται την κρατική εποπτεία, καθώς αυτό είναι πρωτοφανές σε ευρωπαϊκό επίπεδο και οδηγεί σε όξυνση της ανομίας.
Δείτε εδώ το άρθρο της Εφ. Συν.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img