ΑρχικήΑνακοινώσειςΚΛΙΜΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΚΛΙΜΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

- Advertisement -spot_img

img_20160909_131602%5b1%5d-3

 

Στιγμές συγκίνησης καταγράφηκαν στις επισκέψεις των κλιμακίων ΟΙΕΛΕ-ΣΙΕΛ την περασμένη εβδομάδα σε πλήθος ιδιωτικών σχολείων. Η δικαίωση, μετά από πολυετή αγώνα, των αγώνων του κλάδου έχουν καλλιεργήσει στα σχολεία κλίμα ενότητας και αποφασιστικότητας για την εφαρμογή της νομοθετικής ρύθμισης για την ιδιωτική εκπαίδευση.

Στο Γυμνάσιο-Λύκειο των Ουρσουλινών οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας και του ΣΙΕΛ παραβρέθηκαν στη ΓΣ του Συλλόγου των εκπαιδευτικών που αποφάσισε να ζητήσει από την ΟΙΕΛΕ την κήρυξη 24ωρης απεργίας με κεντρικό αίτημα την επαναπρόσληψη του απολυθέντος μετά από 33 χρόνια υπηρεσίας συναδέλφου.

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδας Pierce ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ανέλυσε στους παριστάμενους εκπαιδευτικούς τα σημεία του Νόμου που αφορούν την ιδιωτική εκπαίδευση. Πραγματοποιήθηκε, επίσης, συνάντηση με το ΔΣ του Συλλόγου των Εκπαιδευτικών, το νέο Πρόεδρο Γιάννη Παρίση και τους Γιάννη Κοσμά, Δημήτρη Μισυρλή, Βασίλη Μελά και Όλγα Σολωμού. Στη συνάντηση παραβρέθηκε το μέλος της διοίκησης της ΟΙΕΛΕ και εκπαιδευτικός του σχολείου Παναγιώτης Πολυδωρόπουλος. Πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι το εν λόγω σχολείο παρέχει πολύ καλές εργασιακές σχέσεις στους εργαζόμενους, ενώ ο Σύλλογος των εκπαιδευτικών είναι εξαιρετικά μαχητικός και εδώ και πολλά χρόνια συνεργάζεται άψογα με την Ομοσπονδία.

Κλιμάκιο των ΟΙΕΛΕ-ΣΙΕΛ παραβρέθηκε στα Εκπαιδευτήρια Δούκα και προέβη, ενώπιον μεγάλου αριθμού εκπαιδευτικών, σε ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις στον κλάδο. Πραγματοποιήθηκαν, επίσης, εποικοδομητικές συναντήσεις με εκπροσώπους της διοίκησης του σχολείου.

Οι επισκέψεις των κλιμακίων της Ομοσπονδίας θα συνεχιστούν και την ερχόμενη εβδομάδα, ξεκινώντας με την Ελληνογαλλική Σχολή Saint Joseph. Επισκέψεις θα πραγματοποιηθούν και εκτός Αττικής, καθώς την Τετάρτη κλιμάκιο της ΟΙΕΛΕ θα μεταβεί στη Λάρισα για ενημέρωση των συναδέλφων και την Παρασκευή θα παραβρεθεί στη ΓΣ των εκπαιδευτικών στα Γιάννενα.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img