ΑρχικήΑνακοινώσεις«Κόψτε το λαιμό σας»: Μεγάλο ιδιωτικό σχολείο της Αν. Αττικής πιέζει κάποιους...

«Κόψτε το λαιμό σας»: Μεγάλο ιδιωτικό σχολείο της Αν. Αττικής πιέζει κάποιους από τους εκπαιδευτικούς, παρά τις καιρικές συνθήκες, να κάνουν τηλεκπαίδευση από το χώρο του εκπαιδευτηρίου!

- Advertisement -spot_img

Έντρομοι εκπαιδευτικοί μεγάλου ιδιωτικού σχολείου της Αν. Αττικής μας καταγγέλλουν από το πρωί ότι υποχρεώνονται να μεταβούν στο χώρο του σχολείου και να παρέχουν τηλεκπαίδευση από εκεί, παρά το γεγονός ότι η πρόσβαση είναι δύσκολη και η επιστροφή το απόγευμα εξαιρετικά επικίνδυνη. Όταν οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι παρακάλεσαν να κάνουν τηλεκπαίδευση από τα σπίτια τους, διευθυντικά στελέχη τους απάντησαν χαρακτηριστικά «κόψτε το λαιμό σας, τέτοιες εντολές έχουμε». Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι η εντολή της διοίκησης δεν αφορά σε όλους τους εκπαιδευτικούς, αλλά σε κάποιους που για αδιευκρίνιστους λόγους έπρεπε να μείνουν στο σχολείο. Οι υπόλοιποι πήραν τα λάπτοπ και γύρισαν στα σπίτια τους!

Η ΟΙΕΛΕ προχώρησε άμεσα σε αναφορά στην οικεία Διεύθυνση, ζητώντας την άμεση παρέμβασή της για την ασφαλή επιστροφή των συναδέλφων στα σπίτια τους. Τελικά φαίνεται ότι για κάποιες – ευτυχώς λίγες – διοικήσεις σχολείων δεν είμαστε απλώς υπάλληλοι, αλλά γενικώς αναλώσιμοι….

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img