ΑρχικήΑνακοινώσειςΛΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ: «ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΧΟΛΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΑΠΟΛΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΑ» -...

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ: «ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΧΟΛΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΑΠΟΛΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΑ» – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΗΝ «ΑΥΓΗ»

- Advertisement -spot_img

Σε μια εξαιρετικά σημαντική δήλωση προέβη ο πολύπειρος ιδιοκτήτης των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα, Λευτέρης Γείτονας, στο σημερινό αφιέρωμα της «Αυγής» για την ιδιωτική εκπαίδευση. Εξέφρασε την πεποίθηση ότι ένας συνετός ιδιοκτήτης δεν θα απέλυε ποτέ αναιτιολόγητα έναν εκπαιδευτικό, επιβεβαιώνοντας έτσι τη θέση της ΟΙΕΛΕ ότι υπάρχουν πολλοί ιδιοκτήτες με δημοκρατική συνείδηση και με σεβασμό στα ανθρώπινα και εργασιακά δικαιώματα που βλέπουν το σχολείο ως φορέα παιδείας και όχι ως οίκο εμπορίου.

Στο αφιέρωμα φιλοξενούνται επίσης οι απόψεις της Προέδρου των γονέων των μαθητών στο Λεόντειο Λύκειο Πατησίων, Δήμητρας Παπανικολάου-Αναγνώστου, η οποία τονίζει ότι σε κάθε περίπτωση πρέπει να διαφυλάσσονται οι ορθές εργασιακές σχέσεις των εκπαιδευτικών, δηλώσεις του Προέδρου της ΟΙΕΛΕ Μ. Κουρουτού και του ηγετικού στελέχους της Ομοσπονδίας στις δεκαετίες του ’70 και του ’80 Δ. Κωσταράκου και η άποψη του συνάδελφού μας Μ. Χατζηδάκη, ο οποίος απολύθηκε εκδικητικά προ 4 ετών από το σχολείο στο οποίο εργαζόταν.

Δείτε πιο κάτω το συγκεκριμένο απόσπασμα

Δείτε εδώ

 

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img