ΑρχικήΑνακοινώσειςΜε μεγάλη συμμετοχή συνεχίζονται οι εκλογές του ΣΙΕΛΒΕ - Σήμερα η διαδικασία...

Με μεγάλη συμμετοχή συνεχίζονται οι εκλογές του ΣΙΕΛΒΕ – Σήμερα η διαδικασία στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή

- Advertisement -spot_img

Συνεχίζονται οι εκλογές του δεύτερου μεγαλύτερου σωματείου της ΟΙΕΛΕ, του ΣΙΕΛΒΕ (Συλλόγου ιδιωτικών εκπαιδευτικών στη Βόρεια Ελλάδα). Η συμμετοχή των συναδέλφων είναι εντυπωσιακή, δίνοντας ηχηρή απάντηση σε κάποιους που δήθεν κόπτονται για το συνδικαλιστικό κίνημα, έχοντας όμως ως μοναδική επιδίωξη την εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων.

Σήμερα η εκλογική διαδικασία διεξάγεται στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή, ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά σχολεία της χώρας που, πέρα από τις υπόλοιπες βαθμίδες, διαθέτει και ΕΠΑΛ το οποίο ασχολείται με τον τομέα της αγροτοδιατροφής. Πολλοί από τους συναδέλφους μας δεν ασκούν μόνο διδακτικά καθήκοντα αλλά βοηθούν τους μαθητές στην πρακτική άσκηση στις φάρμες του σχολείου.

Οι εκλογές θα συνεχιστούν αύριο στο Κολλέγιο Ανατόλια, την Παρασκευή στον Απόστολο Παύλο και το Σάββατο στα γραφεία του συλλόγου όπου θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις εκπαιδευτικών με τον Πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ Γιώργο Χριστόπουλο που βρίσκεται στη Βόρεια Ελλάδα. Δευτέρα και Τρίτη οι εκλογές μεταφέρονται στη Θεσσαλία (Λάρισα και Βόλο) όπου κλιμάκιο της ΟΙΕΛΕ και του ΣΙΕΛΒΕ θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους συναδέλφους και να συζητηθούν τρόποι βοήθειας σε πληγέντες συνάδελφους μας από την πρόσφατη καταστροφή.

 

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img