ΑρχικήΕιδήσειςΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ-ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ...

ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ-ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ – ΑΜΕΣΗ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΟΠΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

- Advertisement -spot_img

Η χθεσινή είδηση για τα 4 ξένα σχολεία-φαντάσματα που έδωσε στη δημοσιότητα η ΟΙΕΛΕ κάνει το γύρο των ΜΜΕ. Στα άρθρα καταγράφεται η εύλογη απορία των συντακτών για το πώς είναι δυνατόν εδώ και χρόνια, κάτω από τη μύτη της πολιτείας, να λειτουργούν εκπαιδευτικοί «οργανισμοί» χωρίς άδεια λειτουργίας, μέσα σε άθλιες συνθήκες.

Διαβάστε κάποια χαρακτηριστικά άρθρα στον ηλεκτρονικό τύπο
presspublica
esos
alfavita
ipaideia
Ημερησία
Dikaiologitika.gr

Η ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ και σχετική επιστολή που εστάλη στον Υπουργό Παιδείας κινητοποίησαν τις υπηρεσίες του Υπουργείου που συσκέπτονται από το πρωί για την αντιμετώπιση του ζητήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη το ένα από τα 4 ακατάλληλα εκπαιδευτήρια κλείνει άμεσα.

Ωστόσο, θα πρέπει να τονίσουμε ότι το θέμα δεν κλείνει εδώ. Οι περιπτώσεις των συγκεκριμένων σχολείων αποτελούν απλώς την κορυφή του παγόβουνου. Η πολιτεία θα πρέπει να διερευνήσει σε βάθος το θέμα που αναδείξαμε χθες για τα ξένα σχολεία με ξένο αναλυτικό πρόγραμμα που έχουν αδειοδοτηθεί χωρίς κτηριακό έλεγχο και χωρίς κατάθεση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας, ελέω του νομοθετικού «δώρου» Αρβανιτόπουλου.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img