ΑρχικήΑνακοινώσειςΜια αξιέπαινη πρωτοβουλία: Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία: Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη

- Advertisement -spot_img

Όταν ένας φορέας ιδιωτικής εκπαίδευσης δεν έχει αυτοσκοπό το κέρδος, αλλά δείχνει εξωστρέφεια και διάθεση προσφοράς στην κοινωνία, προκύπτουν αξιέπαινες προσπάθειες. Η συνέργεια εκπαιδευτικών, διοικητικού και βοηθητικού προσωπικού, γονέων, αποφοίτων και φίλων των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη «γέννησε» το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών του σχολείου.

Αντιγράφουμε από την ανακοίνωση του σχολείου:

«Τα Εκπαιδευτήρια Ε. Mαvτoυλίδη, εμφορούμενα από τις αρχές της κοινωνικής προσφοράς και αναγνωρίζοντας την ανεκτίμητη αξία του αίματος σε μια εποχή κατά την οποία οι καθημερινές ανάγκες του αυξάνονται συνεχώς, έχουν ιδρύσει Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών, προκειμένου να παράσχουν στον πλησίον τους άμεση βοήθεια σε κρίσιμες στιγμές της ζωής του. Ο Σύλλογος ιδρύθηκε κατά το σχολικό έτος 2003-2004 στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, με τη συνεισφορά εθελοντών αιμοδοτών τόσο από το διδακτικό, το διοικητικό και το βοηθητικό προσωπικό των Εκπαιδευτηρίων, όσο και από γονείς, κηδεμόνες, αποφοίτους και φίλους των μαθητών μας.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών των Εκπαιδευτηρίων έχει παραχωρήσει μέχρι σήμερα 363 μονάδες αίματος σε πάσχοντες συνανθρώπους μας και συνεχίζει με αγάπη να καλλιεργεί την αλληλεγγύη και να εκφράζει έμπρακτα την κοινωνική ευαισθησία του».

Καλούμε τους συναδέλφους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς που είναι αιμοδότες, να ενισχύσουν την προσπάθεια προσφέροντας αίμα στο Σύλλογο. Όπως λέει και το παλιό, αλλά πάντοτε επίκαιρο σλόγκαν, «δίνουμε αίμα, δίνουμε ζωή».

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img