ΑρχικήΕιδήσειςΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ (ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ) κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΣΑΠΗ, ΠΡΩΗΝ Γ.Γ. ΤΟΥ...

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ (ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ) κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΣΑΠΗ, ΠΡΩΗΝ Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

- Advertisement -spot_img

Ο κ. Δ. Χασάπης, πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, αποδεικνύεται πως είναι ο πλέον φανατικός αναγνώστης της ιστοσελίδας μας. Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι για ζήτημα που αφορά το ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, δεν επικαλείται τις ιστοσελίδες των προαναφερόμενων φορέων, ούτε καν τις δεκάδες ενημερωτικές ιστοσελίδες που φιλοξένησαν την είδηση της συνεργασίας τους, αλλά αναφέρει πως πληροφορήθηκε το ζήτημα  από την ιστοσελίδα της …ΟΙΕΛΕ!

Η εμμονή του κ. Χασάπη με την Ομοσπονδία μας είναι γνωστή και καταγεγραμμένη, όπως και ο φόβος του να ανταποκριθεί σε δημόσιο διάλογο μαζί μας. Επειδή αναφέρεται για μια ακόμη φορά σε εμάς, αν και για λόγο που δεν μας αφορά άμεσα, υποχρεωνόμαστε να απαντήσουμε στο γεμάτο (ως συνήθως) ανακρίβειες και ψεύδη άρθρο του ως εξής:

  • Η θέση του Προέδρου της ΟΙΕΛΕ και Διευθύνοντος Συμβούλου του ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ για το άρθρο 16 έχει καταγραφεί με ανοιχτή, δημόσια επιστολή του προς την πρώην Υπουργό Παιδείας κ. Άννα Διαμαντοπούλου, με την οποία ορισμένοι συνεργάζονταν ιδιαίτερα στενά την εποχή της Υπουργίας της.
  • Αναλυτική ενημέρωση για τη συνεργασία ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου με την οποία καταρρίπτονται όσα φαιδρά ανέφερε ο κ. Χασάπης δίδεται με άρθρο του Διευθυντή του ΚΑΝΕΠ κ. Χ. Γούλα στην ίδια εφημερίδα (Αυγή).
  • Μιας που γίνεται όμως αναφορά στο άρθρο 16, καλούμε τον κ. Χασάπη να μας απαντήσει, εάν γνωρίζει κάποιους – γνωστούς, συγγενείς και φίλους – οι οποίοι συνεργαζόμενοι  με το ΕΚΕΠΙΣ υποστήριξαν ένθερμα και έναντι παχυλής αμοιβής τα ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα, αξιολογώντας θετικά τα προγράμματά τους. Μήπως ξέρει ποιος πιστοποίησε τα προγράμματα του Deree, του Ανατόλια, του Metropolitan της Ακμής; Έχει ο ίδιος προσωπικά σχέση με όλα αυτά;

Αγαπητέ μας αναγνώστη, συνεχίστε να μας διαβάζετε και σταματήστε να προκαλείτε. Καμιά φορά η μεγαλοθυμία του προκαλούμενου στερεύει και τότε θα πέσουν οι μάσκες.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img