ΑρχικήΑνακοινώσειςΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΟΕΦΕ: ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ...

ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΟΕΦΕ: ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ, ΔΩΡΕΑΝ Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!

- Advertisement -spot_img

Δεν μας απασχολούν οι ύβρεις που απευθύνει στην Ομοσπονδία μας με ανακοίνωσή της η ΟΕΦΕ (η Ομοσπονδία των ιδιοκτητών φροντιστηρίων) ως απάντηση στην καταγγελία μας για το χάος ανομίας στο χώρο τους. Εμείς θα φανούμε μεγαλόψυχοι. Θα χειροκροτήσουμε τους εκπροσώπους των φροντιστών που αποκάλυψαν σήμερα πως, έχοντας άρει τη λειτουργία των φροντιστηρίων και αναστείλει τις συμβάσεις των εκπαιδευτικών (ώστε οι προνομιούχοι αυτοί εργαζόμενοι να εισπράξουν το παχυλό 800ρι, δηλ. 533 το μήνα), παρέχουν διαδικτυακές υπηρεσίες, όχι με γνώμονα το κέρδος, αλλά για το καλό των παιδιών και της κοινωνίας.

Στη θαυμάσια αυτή πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης, εμείς λέμε μπράβο!

Υπενθυμίζουμε, επίσης, (βάσει πάντοτε της ανακοίνωσης της ΟΕΦΕ) στους γονείς να μην πληρώσουν δίδακτρα. Άλλωστε, οι εκπαιδευτικοί δεν πληρώνονται, το φροντιστήριο δεν καταβάλλει ασφαλιστικές εισφορές κι όλα είναι τζάμπα. Τ ο   α φ ε ν τ ι κ ό   τ ρ ε λ ά θ η κ ε!

(Δεν πιστεύουμε, άλλωστε, ότι οι νομοταγείς εκπρόσωποι της ΟΕΦΕ θα τολμούσαν να παραβούν το άρθρο 13, παρ. 5α της ΠΝΠ 14/3/2020 που επιφέρει ποινή φυλάκισης. Αυτό θα πούμε στους πάνω από 500 εκπαιδευτικούς που αυτές τις ημέρες μας έχουν δώσει μια υπέροχη λίστα φροντιστηρίων, τα οποία τόσο γενναιόδωρα παρέχουν διαδικτυακές υπηρεσίες στους μαθητές. Ότι όλα γίνονται για το καλό τους…).

ΥΓ Μιας που σας έχουμε πιάσει σε καλό φεγγάρι, πείτε μας τώρα τι θα κάνετε με τους χιλιάδες που έχετε υποδηλωμένους, ή εντελώς αδήλωτους; Θα τους επιτρέψετε να πάρουν ολόκληρο το 800ρι, ή μήπως θα τους ζητήσετε από το ποσό αυτό εισφορά αλληλεγγύης; (Για τους μαθητές και για την κοινωνία, βεβαίως-βεβαίως…)

 

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img