ΑρχικήΕιδήσειςΜΗΧΑΝΗ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΟΜΑΔΑ ΣΧΟΛΑΡΧΩΝ – ΗΔΗ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ...

ΜΗΧΑΝΗ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΟΜΑΔΑ ΣΧΟΛΑΡΧΩΝ – ΗΔΗ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ «ΠΑΛΛΑΔΙΟ» ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗΣ ΛΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

- Advertisement -spot_img

Το πραγματικό της πρόσωπο δείχνει μερίδα των σχολαρχών που κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πολιτικής διαβούλευσης για τη νομοθετική διάταξη σχετικά με την ιδιωτική εκπαίδευση δεν επιστρατεύει επιχειρήματα, αλλά βρώμικα όπλα. Από ότι φαίνεται, με αφορμή την ύπαρξη λίστας ορισμένων ιδιωτικών σχολείων με οφειλές στα δημόσια ταμεία (λίστα την οποία έχουν στη διάθεσή τους οι δημόσιες αρχές), η συγκεκριμένη αυτή ομάδα έχει προετοιμάσει «μηχανή» μηνύσεων εναντίον των μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, πιστεύοντας πως έτσι θα μας φιμώσουν. Ήδη η πρώτη αγωγή έχει κατατεθεί από τον εκπαιδευτικό Δ. Καράμαλη, σύζυγο της ιδιοκτήριας Ιωάννας Λαζαροπούλου-Καράμαλη των εκπαιδευτηρίων «ΠΑΛΛΑΔΙΟ» και διάδοχο της οικογένειας που είχε στην ιδιοκτησία της τα γνωστά και μη εξαιρετέα εκπαιδευτήρια «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ» και «ΣΧΟΛΗ ΛΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΥ». Η μήνυση απευθύνεται και στα 15 μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Το ότι η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί πολιτικά στοχευμένη και εκδικητική πράξη αποδεικνύεται από το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες των εκπαιδευτηρίων Λακωνική επικοινώνησαν άμεσα με την Ομοσπονδία, είχαν μαζί της σοβαρό και εποικοδομητικό διάλογο αποδεικνύοντας ότι πράγματι δεν έχουν ουδεμία οφειλή. Αντιθέτως, σχολεία που αποδεδειγμένα έχουν ζήτημα οφειλών ετοιμάζουν, με υψηλή πολιτική «επιστασία», κύμα μηνύσεων εναντίον της ΟΙΕΛΕ.

Να γνωρίζει όμως η κ. Λαζαροπούλου- Καράμαλη, ο κ. Καράμαλης και οποιοσδήποτε άλλος προβεί σε δικαστική ενέργεια εναντίον της Ομοσπονδίας ότι δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση συμβιβασμού και ότι η κάθε υπόθεση θα φτάσει στην ακροαματική διαδιακασία. Για να δούμε, τολμούν να ακουστεί η αλήθεια ενώπιον της δικαιοσύνης;

Ενημερώνουμε, επίσης, ότι η Ομοσπονδία ζητά από σήμερα έλεγχο των αρχείων των εκπαιδευτηρίων που είχε στην ιδιοκτησία της η οικογένεια Λαζαροπούλου-Καράμαλη.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img