ΑρχικήΑνακοινώσειςΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η ΟΙΕΛΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ...

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η ΟΙΕΛΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΣΙΕΙΕ

- Advertisement -spot_img

justiceΤην 4η Ιουνίου αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΣΙΕΙΕ (του Συνδέσμου των ιδιοκτητών των ιδιωτικών σχολείων) ανακοίνωση-δελτίο τύπου με αφορμή την παρέμβαση του Προέδρου της Ομοσπονδίας στην Ε.Ε. για το ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα των παράνομων τίτλων από ιδιωτικούς φορείς της εκπαίδευσης και της πιστοποίησης προσόντων. Το κείμενο αυτό, δυστυχώς, απέδειξε ότι κάποιοι, αντί διαλόγου και της δημιουργικής ανταλλαγής απόψεων για ένα ζήτημα που έχει λάβει πλέον πανευρωπαϊκές διαστάσεις, επέλεξαν ακραίες ύβρεις και πρωτοφανείς συκοφαντίες κατά του Προέδρου της Ομοσπονδίας και του συνόλου των εκπροσώπων της.

Η ΟΙΕΛΕ προσπάθησε να προστατέψει τη θεσμική σχέση ανάμεσα στους δύο φορείς και, επιχειρώντας να αποφύγει την δικαστική διαδικασία, ζήτησε μέσω εξωδίκου από τον Σύνδεσμο την αποκήρυξη του κειμένου ή τη με συγκεκριμένα στοιχεία τεκμηρίωση των συκοφαντιών εντός δύο ημερών. Δυστυχώς ο Σύνδεσμος των ιδιοκτητών δεν ανταποκρίθηκε στην εξώδικη πρόσκληση της Ομοσπονδίας μας, η οποία αναγκάστηκε μετά από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της να καταθέσει σήμερα μηνυτήρια αναφορά κατά του Προέδρου του ΣΙΕΙΕ και των μελών του ΔΣ του Συνδέσμου.

Είμαστε υποχρεωμένοι να διευκρινίσουμε ότι, παρά τις πολύ μεγάλες πολιτικές και ιδεολογικές διαφορές που μας χωρίζουν με τους εκπροσώπους των σχολαρχών, η πρόθεση της ΟΙΕΛΕ είναι οι διαφορές αυτές να εκφράζονται με πολιτικά μέσα, στο πλαίσιο της θεμιτής θεσμικής αντιπαράθεσης. Κάποιοι, όμως, επέλεξαν το δρόμο τη ακραίας όξυνσης σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη και ευαίσθητη περίοδο για την ιδιωτική εκπαίδευση. Το λόγο έχει, πλέον, η δικαιοσύνη.

Δείτε εδώ απόσπασμα της μηνυτήριας αναφοράς κατά του Προέδρου και του ΔΣ του ΣΙΕΙΕ

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img