ΑρχικήΑνακοινώσειςΜόνο ντροπή… Εδέησε μετά από δυόμιση μήνες να υπογράψει τις εκπαιδευτικές άδειες...

Μόνο ντροπή… Εδέησε μετά από δυόμιση μήνες να υπογράψει τις εκπαιδευτικές άδειες των ιδιωτικών εκπαιδευτικών η Υπουργός Παιδείας – Σε συνθήκες ηθικής και οικονομικής εξαθλίωσης οι συνάδελφοι

- Advertisement -spot_img

Η αθλιότητα έλαβε τέλος. Η Υπουργός Παιδείας κ. Κεραμέως εδέησε, μετά από δυόμιση μήνες, να υπογράψει τις εκπαιδευτικές άδειες των ιδιωτικών εκπαιδευτικών, ενώ όλο αυτό το διάστημα τα σχολεία είναι σε αναστάτωση και οι συνάδελφοι ηθικά και οικονομικά εξαθλιωμένοι. Είναι περιττό να σημειωθεί ότι η φετινή καθυστέρηση στη διαδικασία των εκπαιδευτικών αδειών, από την έκδοση της εγκυκλίου μέχρι την τελική υπογραφή, δεν έχει κανένα ιστορικό προηγούμενο.

Πρέπει, τέλος, να υπογραμμιστεί ότι, ελέω της τεράστιας αυτής καθυστέρησης, είναι άγνωστο πότε θα πληρωθούν οι συνάδελφοι, με τις πληροφορίες από τις υπηρεσίες του Υπουργείου να κάνουν λόγο ότι θα δοθεί μάχη να είναι εφικτή η καταβολή του πρώτου μισθού το Φεβρουάριο! Είναι κι αυτό μια ένδειξη του πώς αντιμετωπίζουν τους εργαζόμενους και τις συνθήκες ζωής και αμοιβής τους οι «άριστοι» του Υπουργείου, οι οποίοι βλέπουν τους εκπαιδευτικούς ως κατώτερο είδος ανθρώπων.

Η λέξη «ντροπή» δεν είναι αρκετή…

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img