ΑρχικήΑνακοινώσειςΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΙΕΙΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ! ΕΓΓΡΑΦΟ ΒΟΜΒΑ...

ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΙΕΙΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ! ΕΓΓΡΑΦΟ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΚΤΗΡΙΑΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

- Advertisement -spot_img

Με έγγραφο του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. που δημοσίευσε η ηλεκτρονική σελίδα esos.gr δίδεται εντολή στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης όλης της χώρας να προχωρήσουν σε άμεσο έλεγχο των ιδιωτκών σχολείων που έχουν ήδη αδειοδοτηθεί, διότι διαπιστώθηκε ότι σε αρκετές περιπτώσεις δεν πληρούνται οι κτηριολογικές προϋποθέσεις λειτουργίας! Η αποκάλυψη αυτή αποδεικνύει ότι οι έλεγχοι του παρελθόντος ήταν τουλάχιστον προβληματικοί με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο ακόμη και η ασφαλής λειτουργία των σχολείων και η υγεία εκπαιδευτικών και μαθητών.
Επιπλέον αποδεικνύεται για ποιο λόγο στο έγγραφο που ο ΣΙΕΙΕ απέστειλε σε δημόσια διαβούλευση εμμέσως διαμαρτύρονται για επιπλέον ελέγχους, καθώς επαρκούν, κατά τη γνώμη τους, οι ήδη υπάρχοντες (αυτοί δηλαδή που είτε δεν γίνονταν ποτέ, είτε γίνονταν με προσυνεννόηση και ήταν στημένοι). Θα πρέπει επιτέλους οι εκπρόσωποι των σχολαρχών να μάθουν ότι νομιμότητα δεν είναι το δίκαιο του ισχυρού, αλλά η εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img