ΑρχικήΑνακοινώσειςΝΕΟ «ΧΤΥΠΗΜΑ» ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΧΟΛΑΡΧΩΝ: «ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΑ...

ΝΕΟ «ΧΤΥΠΗΜΑ» ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΧΟΛΑΡΧΩΝ: «ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ»!!

- Advertisement -spot_img

Τι κι αν χιλιάδες εκπαιδευτικοί είναι άνεργοι! Τι κι αν νέοι άνθρωποι που έχουν πτυχίο Παιδαγωγικού Τμήματος ή καθηγητικής σχολής χρειάζονται πολλά χρόνια για να βρουν κάπου δουλειά στο αντικείμενό τους! Τι αν υπάρχουν νέοι με πολλά προσόντα και μεταπτυχιακούς τίτλους! Η Καθημερινή με σημερινό άρθρο του εκπαιδευτικού της συντάκτη Απόστολου Λακασά, πλήρως ευθυγραμμισμένη με τη «γραμμή» των εκπροσώπων των σχολαρχών, διαμαρτύρεται γιατί δεν θα μπορούν πλέον συνταξιούχοι να εργάζονται σε ιδιωτικά σχολεία!

Κι αν αναρωτιέστε γιατί η καλή εφημερίδα έσπευσε να υπερασπιστεί το «δικαίωμα» των συνταξιούχων να εργάζονται σε ιδιωτικά σχολεία, η απάντηση είναι απλή! Ένας εξ αυτών ανέλαβε «εργολαβικά» να διεξάγει την παράνομη εσωτερική αξιολόγηση σε μεγάλο ιδιωτικό σχολείο της Αθήνας. Είναι λογικό, άλλωστε, ένας συνταξιούχος που δεν ανήκει επί της ουσίας στο οργανικό σώμα του Συλλόγου Διδασκόντων να αποτελεί έναν ακόμη «άνθρωπο» του σχολάρχη για το φρονηματισμό του υπόλοιπου εκπαιδευτικού προσωπικού.

Δεν μας εκπλήσσουν οι, για μια ακόμη φορά, ακραίες, φιλεργοδοτικές θέσεις που εκφράζει ΜΜΕ συμφερόντων Αλαφούζου. Ενημερώνουμε όμως τη συγκεκριμένη ομάδα των σχολαρχών και των προσκείμενων σε αυτήν δημοσιογραφικών μέσων ότι με τέτοιου είδους άρθρα εξοργίζουν τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς – αλλά και ολόκληρη την κοινωνία – και τους εξοπλίζουν με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για να διεκδικήσουν τα δίκαιά τους.

Δείτε εδώ το άρθρο της Καθημερινής της 24/3/2016.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img