ΑρχικήΑνακοινώσειςΌχι στην αξιολόγηση-παρωδία του Υπουργείου Παιδείας! Η ΟΙΕΛΕ ξεκινά εκστρατεία ενημέρωσης των...

Όχι στην αξιολόγηση-παρωδία του Υπουργείου Παιδείας! Η ΟΙΕΛΕ ξεκινά εκστρατεία ενημέρωσης των Συλλόγων Διδασκόντων, πρώτη συνάντηση την Παρασκευή με τη Σχολή Μωραΐτη

- Advertisement -spot_img

Το ΔΣ της ΟΙΕΛΕ ομόφωνα αποφάσισε την κήρυξη διαρκούς απεργίας-αποχής από την διαδικασία-παρωδία αξιολόγησης που επιβάλει το Υπουργείο Παιδείας. Έχουμε άλλωστε τονίσει σε προηγούμενες ανακοινώσεις μας ότι οποιαδήποτε διαδικασία αξιολόγησης σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια που έχουν υποβιβαστεί σε οίκους εμπορίου, αποτελεί φαρσοκωμωδία. Θεωρούμε, δε, ότι όποια διαδικασία «αξιολόγησης» σε μια περίοδο που τα σχολεία υπολειτουργούν λόγω των αλλεπάλληλων lockdown είναι προσχηματική και εξυπηρετεί το σχεδιασμό του Υπουργείου Παιδείας για την απαξίωση του εκπαιδευτικού συστήματος και την πλήρη εμπορευματοποίησή του.

Λόγω πολλών αιτημάτων από συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα, η Ομοσπονδία αποφάσισε να ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης, οργανώνοντας τηλεδιασκέψεις με Συλλόγους Διδασκόντων, ώστε να αναλυθεί η θέση της ΟΙΕΛΕ και να υπάρξουν διευκρινίσεις σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής στην κινητοποίηση.

Η πρώτη ενημερωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με το Σύλλογο Διδασκόντων της Σχολής Μωραΐτη αυτή την Παρασκευή 5/2 και ώρα 7:00 μμ.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img